ARTIS

Ziua de marti am dedicat-o lucrului la albumul Hi-Q din toamna, la ora 1 l-am dus pe Solo sa-si ia chitara de la sala lor de repetitii, si la ora 2 incepeam treaba. Nu ma pot opri din uimire cand vad cat de talentat e Solo! Sub degetele lui chitara rece, chitara electrica sau basul se transforma in minunate izvoare de sunet!

Pe la 4 a venit si Silviu, caruia i-am aratat intro-ul facut ieri cu Staru. Am avut ceva emotii, dar i-a placut foarte mult, a mai bagat un synth cu subbas si niste interventii gen efecte spatiale, si ne-am declarat multumiti! Maine il arat gastii, si lui Bobby si lui Optick, si oricui cred eu ca ma poate ajuta sa-l fac… perfect! :-)

La 6,30 eram la Adi la studio, care mi-a facut track-urile la “Ce bine e!” pentru mixerul de live, si caruia i-am aratat Saab-ul. I-a placut…

Am fost acasa, am mai citit, m-am relaxat, si apoi la ora 9 m-am infiintat la intalnirea ARTIS. Sunt foarte multumit ca “lucrarile” merg bine, dupa un an si jumatate de la nasterea planului de a ne unii fortele, intram pe un fagas normal, discutiile sunt civilizate si incepem sa avem rezultate. E din ce in ce mai bine, ceea ce speram eu in lunile de corvoada de organizare a asociatiei se intampla zilele acestea, incepem sa ne cunoastem, sa lasam la o parte orgoliile stupide, sa ne respectam si sa ne punem pe treaba serios!

“Never went to curch” – The Streets

[] [] [].