Tineretului – 2

Vineri am avut cel de-al doilea concert din Tineretului de vara asta.

Seara trecuta eram cu totii in public si urmaream Morandi. Vineri am stat mai mult la terasa, povestind si amintindu-ne de verile trecute, relaxandu-ne. Seara am cantat in deschidere la “Noaptea devoratorilor de publicitate” unde am avut “onoarea” de a primi pe scena pe primarul orasului X. care, pus pe chefuit, a insistat sa faca niste dedicatii la microfonul nostru. Mitzah a profitat, desigur, de moment transformand un recital obisnuit, intr-un adevarat show umoristico-muzical. Noi ne-am distrat, publicul si mai tare!
La un moment dat m-am impiedicat de un cablu de la mixer, reusind pentru o clipa sa opresc canalul dreapta :-(

Apoi am mancat la o terasa in spatele discotecii. La ora 1 noaptea eram iar in Tineretului. In deschiderea noastra au fost DJ Project care au cantat si vreo 3 piese impreuna cu Funky DJs, in pregatirea festivalului Callatis 2006. Mi-a placut ideea asta, se potrivesc!

Dupa ora 2 am intrat si noi, cu un mare chef de show, si cu un public super-deschis! In plus eram pregatiti mult mai bine la partea de program, datorita experientei de saptamana trecuta. Si s-a simtit! A fost cel mai tare concert al nostru din acest an! Mi-au dat lacrimile cand miile de tineri au inceput spontan sa cante “Multi ani traiasca” intr-un cor asurzitor!

Si iar ne-a prins rasaritul la terasa miniDVG cu 16 prieteni la masa, cu shaorma, vin si tort!

“Fix you” – Coldplay

.