Tineretului – 6

Joi dimineata am trecut pe la studio sa iau cd-ul cu track-urile pentru melodia TNT de la Callatis. Apoi am plecat la mare. La ora 6 seara ajungeam in Constanta, eu ramanand la studioul lui Viorel (3SudEst), Mihai intalnindu-se cu Dorian pentru continuarea discutiilor, Nico si Staru plecand spre Costinesti.

Am inregistrat vocile cu Laura si Lala de la TNT cu baietii de la Win Production, si nu a durat mai mult de 2 ore cu totul… Mi-am amintit ce frumos (si diferit) canta cele doua fete ale noastre, si m-am bucurat din nou! Dupa inregistrari am fugit la Costinesti, rugandu-i pe baieti sa trimita track-urile de voci pe ftp pentru a fi mixate la MOF Records a doua zi de dimineata.

In seara aia am aflat si alta veste buna, site-ul www.mof-records.ro este gata! Cu o grafica simpla si la obiect, informatii despre studio si casa noastra de productie. Sper sa fie un instrument folositor!

Seara am avut concert la discotecat Tineretului, al 6-lea de vara asta! A fost un concert foarte reusit, cu Mitzah intr-o zi mare, plin de inspiratie si umor! Cel mai tare moment, din punctul nostru de vedere a fost cel in care am cantat “Vara asta” (Candy-2001), piesa pe care am pregatit-o pentru festivalul Callatis! desigur, am cantat si varianta noastra de versuri la refren… Lumea a fost uimita si probabil a spus ca am lua-o razna… ceea ce nu e departe de adevar:-)

“Vara asta” – Candy

[tags]Hi-Q, Music, TNT, Romania[/tags].