Cel mai tare concert

Mare noroc avem noi patru!

Vineri am plecat de la Bucuresti la ora 15,30 si am avut noroc sa nu prindem fluxul de bucuresteni care fug la mare in week-end.

Seara am avut un alt concert in deschiderea “Noptii devoratorilor de publicitate” la Teatrul de vara Neptun, unul foarte reusit! Ne-am bucurat de succes si mai mult datorita faptului ca in public se aflau si cativa prieteni foarte buni de-ai nostri! Si de data asta nu am mai facut nici o boacana ca la concertele trecute :-)

Noaptea aveam concert in disco Tineretului si in drum de la hotel m-am oprit putin la Festivalul “Folk you”. Acolo atmosfera era pasnica, oameni stateau pe sezlonguri pe plaja, plutea un aer atemporal si prietenesc. Frumos!

Noi aveam mari emotii pentru seara aceea, era seara cand lansam noul clip “Ce bine e!” si invitasem toate televiziunile la concert. Era vital ca concertul sa iasa bine, din toate punctele de vedere, si credeti-ma erau zeci de motive/oameni din cauza carora puteam da gres! Ar fi fost culmea ca tocmai aceasta noapte sa fie mai prejos decat celelalte!

Canta TNT, danseaza Taboo Boys, urmeaza Hi-Q! Staru ia microfonul si ne prezinta foarte convingator si porneste nebunia! Pe scena si langa ea erau cred 7 camere de filmat iar noi trebuia sa fim impecabili!

A fost cel mai tare concert de anul acesta, lumea a fost superba, Mitzah a fost genial ca de obicei, Nico a fost sexy, Staru a fost fara greseala! Iar cand primele sunete din “Da muzica mai tare!!!” au iesit din boxe toata discoteca a explodat intr-o reactie pe care n-am mai simtit-o niciodata, energie, bucurie, galagie, fericire! Orgasm colectiv!

Am fost foarte fericiti si doresc fiecarui artist care isi iubeste muzica sa simta macar o data aceasta caldura!

“I will survive” – Gloria Gaynor.