Luni, dah…

Luni am condus de la Costinesti pana la Bucuresti, drumul acesta il pot face si cu ochii inchisi. Desi e foarte scurt, astazi credeam ca nu se mai termina… Oboseala acumulata in ultimele luni isi spune cuvantul, si ne “prinde din urma”, oricat de repede alergam de ea!

Tot ce imi doream era sa ma intind intr-un pat care nu se misca, sa dau drumul la geamuri si sa beau un pahar cu lapte (actiuni in ordine invers cronologica :-) ), dar nu mi-am permis luxul acesta pentru ca erau cativa oameni care ma asteptau de mult si pe care nu puteam sa-i refuz. La ora 17 modificam un text de melodie inceput acum 2-3 zile pe drum, sperand sa placa artistului ce urma sa-l cante. Peste jumatate de ora vine si Silviu, ii arat textul, incepem sa “negociem” pe el, adica eu sa tin cu dintii de versuri, el sa traga cat poate sa-i respect linia melodica! Negocierea a fost cu succes… pentru el, dar eu am fost fericit ca textul se potriveste, are dinamica, e destul de original, si are si cateva “carlige”!

La ora 18 a venit Julia, i-a placut ideea, dar s-a cramponat la capul refrenului, unde eu incercasem o expresie mai ciudata, cum nu prea s-a facut. Pana la urma am cedat si m-am dus in celalalt studio sa caut altceva, un pic frustrat ca “fitza” mea a cazut la examen! Norocul meu a fost ca am gasit un cap de refren in cateva minute, si mai bun, mai direct, mai dinamic. Iar cu ajutorul lui Staru pe care l-am cerut prin Messenger am terminat textul, urmand ca Silviu sa inregistreze ghidul vocal.

In timp ce Silviu inregistra eu mi-am facut timp sa trimit niste faxuri si sa raspund la unele email-uri mai urgente. La ora 20,30 am plecat la baietii de la TripMedia (www.hi-q.ro, www.mof-records.ro, www.e-ok.ro) sa vad cum merge treaba! Intalnirea a fost productiva, ne-au venit cateva idei noi foarte interesante pe care abia astept sa le vad aplicate! Am discutat apoi cateva minute si despre planul de dezvoltare, schitand cateva lucruri pe hartie, urmand ca discutia sa continue data viitoare.

Pe la ora 11 noaptea m-am dus inapoi la studio. Dupa miezul noptii ma duceam in sfarsit acasa, destul de confuz din cauza oboselii, cand m-am intalnit cu Rolly (inginer de sunet 3SudEst) in fata magazinului din cartier.

“Amintirile” – 3SudEst

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].