Hi-Q = inovatie

Articol scris de Mihai Sturzu (Hi-Q) – www.mihaisturzu.ro

Acum aproape 13 ani, impreuna cu Florin, am inceput un proiect mai mult pentru timpul nostru liber: Hi-Q. Nu stiam exact ce vrem sa facem, stiam ca vrem sa punem in versuri lucrurile pe care le simteam, care ne faceau adolescenta mai plina… Strangeam banii din alocatii si mergeam la studio. Eram doi prieteni entuziasti si atat.

Au trecut anii, si, pe nesimtite parca, am avut prima piesa la radio (1997), primul album (1998), prima emisiune la care am fost invitati (1999), prima emisiune proprie (2000)… N-as mai stii acum sa enumar momentele fumoase (concerte, emisiuni TV, emisiuni radio) dar sigur au fost mai multe decat momentele grele (despartirile de oamenii care pentru un timp au fost alaturi de noi).

Am inovat mereu: primul site – www.hi-q.ro (1999), prima emisiune TV a unei trupe (2000), prima transformare a unei trupe dance din Romania intr-o trupa pop cu band live (2007), prima televiziune on-line (2008), primul concept de fusion – BAND vs. DJ (2009).

Acum, in 2009, Hi-Q reprezinta cea mai complexa platforma de entertainment din Romania: facem concerte, petreceri, emisiuni TV, emisiuni radio, generam content on-line, lansam podcasturi in fiecare luna…

Avem o echipa extraordinara (15 oameni) alaturi de care fiecare zi e o zi de vacanta.