Gând despre modestie

Oamenii pe care îi admir sunt foarte direcți și sinceri. Ceilalți îi consideră lăudăroși. Dar rezultatele lor umbresc orice critică… Pentru că modestia este pentru proști.

Donald Trump:
“Regula nr.1: Dacă nu le vei spune oamenilor despre performanțele tale, probabil că nu vor avea cum să le cunoască” (How to get rich)

Emi Gal:
“În 4 ani am avut de la 2 la 25 de angajaţi. Am lucrat pe contracte de la 200 de euro la 100.000. […] De 4 ani încoace fac succes. Pentru mine succesul este cuantificat prin impactul pe care îl am ca om, antreprenor, coleg, şef, iubit sau prieten asupra celor din jurul meu.” (www.EmiGal.ro)

Mihai Sturzu:
“Acum, in 2009, Hi-Q reprezinta cea mai complexa platforma de entertainment din Romania: facem concerte, petreceri, emisiuni TV, emisiuni radio, generam content on-line, lansam podcasturi in fiecare luna…” (www.MihaiSturzu.ro/blog)

Michael Jackson:
“I am the King of Pop!” (Moonwalk)

Primesc din când în când critici de genul: ’Scrii doar despre Hi-Q pe blog’ sau ’Te lauzi mereu cu proiectele tale’. Răspunsul meu: vorbesc despre viața mea, despre pasiunea și meseria mea. Și mă laud cât vreau la mine acasă :-)

Uitându-mă la viețile și vorbele celor de mai sus cred cu tărie că modestia e pentru proști.

Oamenii excepționali vobesc despre succesul lor.