Întrebări despre sinceritate

Ai prefera să-ți spun pe blog că mă distrez în fiecare zi și că viața noastră este o petrecere continuă? Ai prefera să-ți spun că batem cluburile în fiecare noapte și n-avem nicio grijă?

picture-222Ți-ar plăcea să-ți spun că-mi place țara asta și felul în care oamenii se poartă cu ea? Ți-ar plăcea să-ți spun că n-aș pleca nicăieri pentru că aici statul și politicienii au respect pentru cetățean?

Ai prefera să scriu ce punctuali și serioși sunt organizatorii de concerte, ce curate și călduroase sunt hotelurile din țară, ce scene superbe avem? Ai prefera să-ți spun că majoritatea cântăreților au șapte ani de acasă? Ai prefera să-ți spun că suntem plătiți la timp și nimeni nu întârzie 9, 10, 14 luni?

Ai prefera să laud jurnaliștii care scriu mereu informați, mereu cu bună credință, mereu verificând în 3 surse? Ai prefera să-ți spun că iubesc să mă duc la emisiunile TV care sunt exact pe sufletul meu?

Ți-ar plăcea mai mult să afli că n-am nicio problemă și toate femeile mă vor? Că n-am plâns niciodată rănit, dezamăgit, înșelat? Ți-ar plăcea să știi că n-am fost niciodată singur și speriat de ziua de mâine?

Vei fi dezamăgit să aflii că nimic nu e de fapt așa? Vei fi dezamăgit dacă voi continua să scriu exact ce simt?

Un prieten îmi zicea mai demult “Nu mai dezvălui tot ce se află în spatele imaginii de la televizor, lumea va fi dezamăgită!”

Foto: Bourgol (CC)