CONCURS: Cu gasca la Bon Jovi!

Auzind că mi-am luat bilete la concertul Bon Jovi din 10 iulie :-) Vodafone oferă câteva bilete și cititorilor blogului meu!

Ai câteva șanse frumoase să mergi cu gașca la Bon Jovi [concert din seria Vodafone Best Music] dacă citești acest articol…

Bon Jovi - The Circle Tour

Bloggerii rulează!

Vreau să trimit un blogger, un om activ pe Twitter sau Facebook la concertul Bon Jovi – The Circle Tour. Dar nu singur, ci în gașcă: el plus alți 4 prieteni.

Ia invitația, omule!

Anunți pe blog, Twitter sau Facebook cu cine vrei sa mergi la concert [îi nominalizezi cu nume și link pe blog, tag pe Facebook sau @username pe Twitter]. Alegi tu unde, doar într-un singur loc [blog, Twitter sau Facebook].

Apoi lași un comentariu mai jos cu link-ul respectiv!

Pe 5 iulie la ora 12 noaptea închid concursul și anunț câștigătorul celor 5 invitații pe 6 iulie, în timpul zilei. Prin tragere la sorți!

10 Premii!

După ce extrag câștigătorul invitațiilor… pentru următoarele 3 nume extrase avem câte un USB stick, ediție limitată ce conține 30 de hituri și 17 clipuri.
Și mai mult… alți 6 oameni vor primi câte un CD Greatest Hits, cu 16 hituri și 2 single-uri exclusive.

MAI MULTE INVITATII?

Vodafone oferă pe pagina de Facebook alte invitații în cadrul unei aplicații speciale.

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și o adresă de contact [pe blog, pe Twitter sau Facebook]. Mesajele postate trebuie să fie publice, astfel încât ele să poata fi accesate și verificate.