MUSIC: Vali Bărbulescu & Dragos Chircu – Inside of you


Finalisti Vocea Romaniei - Stefan Stan Dragos Chircu

Acum doi ani scriam un articol care rămână valabil: Compozitorul, Pianistul, Dirijorul. În el spuneam că trăim vremuri în care Dirijorul [adică antreprenorul muzical, cel care descoperă și distribuie o melodie] este mai important decât Pianistul [interpretul acelei melodii, cântărețul] și Compozitorul. În vremurile noastre Dirijoul este DJ-ul.

Nu mai e important cine a compus muzica. Nici cine o cântă. Pentru noi toți e mai important cine ne-a descoperit-o și ne-a oferit-o spre ascultare. Dirijorul e la putere! Trăiască New Era!

Vă spuneam atunci că-mi place noua melodie Vali Bărbulescu feat Damon, unde Vali era Dirijorul, Damon era Pianistul iar Silviu Păduraru era Compozitorul.




Damon este Dragoș Chircu, concurentul pe care eu și mama l-am votat în noaptea finalei emisiunii “Vocea României”.

Bănuiam că Ștefan Stan va câștiga și am spus-o cu câteva zile într-un interviu pentru WeRock.ro și nu sunt supărat sau dezamăgit. Părerea mea este că toți cei 4 finaliști meritau, în felul lor, să câștige, și sunt convins că mulți dintre concurenții din emisiune vor avea succes comercial în umrătorii ani. [pariez pe Sebastian Muntean, de exemplu].

Citiți și articolele despre finala “Vocea României” scrise de Alin, Raluxa, Ionuț și Pyuric.