Trupa Hi-Q a anunţat data lansării noului album la concertul din Garajul Europa FM


Hi-Q EuropaFM Garaj final

Dacă vrei să chemi trupa Hi-Q la evenimentul tău sună la 0724 320 003
sau trimite un email la adresa contact@hi-q.ro


———————————

Comunicat de presă EuropaFM:

Hi-Q, trupa care s-a reunit acum doi ani în studioul Europa FM a concertat aseară în cel mai muzical Garaj din Romania, Garajul Europa FM.

Mihai Sturzu, Dana Nălbaru şi Florin Grozea au cântat împreună cu band-ul, au dansat, şi-au amintit despre începuturile trupei şi au binedispus sutele de fani prezenţi în Garaj, dar şi milioanele de ascultători Europa FM.
“Eram nimeni cu acte la Braşov, când, într-o vară am plecat doar cu hainele de pe mine la mare să fac emisiune la TV, în direct de pe plajă. Eu credeam că mergem la o singură emisiune să cânt, dar, când colo, a trebuit să rămânem la mare până în toamnă. M-am întors cu trenul acasă să-mi iau haine şi atunci a fost momentul în care am început să cunosc succesul, pentru că toate fetele din tren mă recunoşteau şi-mi zâmbeau.”, a povestit Mihai despre începuturile succesului Hi-Q.

George Zafiu, amfitrionul concertelor din garaj a reuşit să afle detalii despre planurile de viitor ale trupei: “Pe 5 aprilie vom lansa noul album Hi-Q care se va numi “Când zâmbeşti”. Vor fi 10 melodii cu un sound surprinzător, pentru că muzica noastră a evoluat firesc odată cu noi. Am vrut să facem un album care să ne reprezinte pe noi cei de acum, astăzi, la 16 ani de când am fondat Hi-Q.”, a declarat Florin.

După show-ul oferit de Hi-Q, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 4 aprilie, PROCONSUL concertează în cel mai muzical garaj.