ONLINE: Webstagram – colectia ta Instagram pe internet

 
webstagram instagram
 

Instagr.am este cu siguranță aplicația mobilă cu cel mai mare succes în această perioadă, inclusiv în România! Lansată ca o colecție de filtre pentru telefoanele iPhone, Instragr.am a venit pe Android cu o săptămână înainte să anunțe vânzarea către Facebook cu suma record de 1 miliard de dolari!

Noi folosim din ce în ce mai mult această aplicație pe scenă, în spatele scenei sau pe drumurile dintre concerte, în culisele emisiunilor radio și TV datorită ușurinței cu care faci fotografii, aplici filtre interesante și le trimiți instant pe Twitter și pe Facebook. Vezi fotografiile Hi-Q pe pagina noastră Facebook.

Săptămâna asta am descoperit un site folositor – Webstagram.

Aici poți vedea într-un layout frumos organizat toate fotografiile utilizatorilor Instragr.am dar și fotografii populare în acest moment pe site. Datorită exploziei de utilizatori ai serviciului cantitatea de fotografii este impresionantă și poți descoperi imagini superbe! Webstagram este la rândul lui o mică rețea socială cu comentarii, prieteni, butoane de Like și Share pe alte rețele sociale, inclusiv pe Pinterest… ceea ce, trebuie să vă spun este o opțiune folositoare!

Mi-a plăcut de asemenea faptul că Webstagram preia automat conturile de pe Instagr.am, deci o căutare după numele tău îți va dezvălui automat colecția ta de fotografii! Pe mine mă găsiți la adresa http://web.stagram.com/n/floringrozea/

O alternativă interesantă ar fi Statigram.

Alte aplicații mobile pentru filtre fotografice: Hipstamatic, Vignette