De cate ori poti sa iubesti cu adevarat intr-o viata?


Love sign maini

Întrebarea din titlu poate fi citită în multe feluri.

De exemplu, dacă un bărbat primește papucii de la o femeie [pentru că, hai să fim sinceri, doar femeile dau papucii, noi bărbații nu am evoluat atât de mult încât să ne permitem acest gest] el va spune:

De câte ori POT eu frateeeee să iubesc cu adevărat?

Altul, care a avut norocul să guste din acest sentiment coborât din vârful muntelui Olimp se va întreba retoric:

De câte ori poți să iubești CU ADEVĂRAT într-o viață?

Al treilea bărbat, conștient de perenitatea vieții unui om va întreba:

De câte ori poți să iubești cu adevărat ÎNTR-O SINGURĂ VIAȚĂ?

Așadar din start avem o problemă. Dar știi de ce? Pentru că noi bărbații tindem să trecem totul prin filtrul rațiunii, al argumentelor, al matematicii. Iubirea însă, prin definiție este poate singura care are dreptul [și dreptatea] să ceară un figurativ by-pass al creierului.

By-Pass Now… By-Pass Done. Proceed.

Știi ce? Iubirea nu poate fi decât adevărată. Și iubirea se poate întâmpla o singură dată în viață. Acum!

Ce a fost înainte nu a fost iubire, pentru că dacă ar fi fost iubire nu s-ar fi sfârșit. Iar în viitor nu poate exista decât iubirea de ACUM, pentru că doar clipa aceasta există.

Unii îmi povestesc despre Prima Iubire, aia din adolescență, pe care n-o vor uita niciodată. Aia nu a fost iubire, prieteni… Aia a fost o flamă rapidă, un mormoloc timid și surprinzător, un teaser al sentimentelor care vor urma. Nu există o primă iubire, o a doua, o a treia. Există una singură, și această unică iubire este cea adevărată. Este cea de acum.


Dar pentru mine e simplu să răspund la această întrebare, pentru că iubirea adevărată m-a găsit deja.

Sunt curios însă ce răspuns dai tu?

Baby, baby, tu vei fi a mea/ Ești unica iubire, unica iubire,/ Ultima.

———————————————————-

Acesta este cel de-al doilea articol sweet din seria Love Debates.

Poți participa și tu la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso, scrie un articol pe tema săptămânii dintr-o perspectiva “sweet” sau “fresh”. Invită-ți cititorii pe Lovedebates.ro pentru a alege dacă articolul tău este “fresh” sau “sweet”, cu un share sau un tweet, și voturile cititorilor tăi te vor duce mai sus în top! Vezi topul articolelor pe site-ul LoveDebates.ro. În fiecare săptămână juriul concursului va premia cu 100 de euro cel mai bun articol, iar la finalul campaniei Danone oferă o excursie la Roma