Samsung Galaxy S4

MOBILE: Samsung Galaxy S4 – pe când în România?

A apărut pe internet prima fotografie cu Samsung Galaxy S4 deși nimeni nu poate spune 100% că așa va arăta următorul model al companiei sud-coreene.

Samsung Galaxy S4

Se vede ecranul de 5 inch și lipsa butoanelor din partea de jos. Era de așteptat ca aceste butoane să dispară de când s-a lansat Android 4.0 care a încercat să simplifice navigația pe diferitele aparate introducând shortcut-urile în interiorul sistemului de operare. Astfel experiența pe telefoanele mobile diferite [Samsung, LG, Sony Ericsson, HTC] și tablete este unitară.

Personal admir tenacitatea cu care Samsung s-a dezvoltat în ultimii trei ani, devenind producătorul numărul unu de smartphone din lume și lansând tablete de diferite dimensiuni care atacă pe toate fronturile Apple. Se spune chiar că extinderea Samsung va duce către o separare a producătorului sud-corean de sistemul de operare Android deținut de Google, într-o încercare de a deveni și mai independenți. Se anunță timpuri interesante iar lupta este globală, pe trei continente – Statele Unite vs UE vs Asia.

Android Samsung Galaxy

Lansarea Samsung Galaxy S4 ?

Lansarea ar putea avea loc la următorul CES 2013 [Conferință internațională dedicată tehnologiei de la Las Vegas din 8-11 ianuarie]. Alții spun că abia după luna mai a anului 2013. Lupta este strânsă iar iPhone 5 a apărut atât de repede după iPhone 4S tocmai pentru că S3 de la Samsung fusese lansat cu câteva săptămâni înainte… Totuși poza de mai sus pare a fi un design mai vechi, sunt șanse să fie o propunere mai veche sau chiar o păcăleală. Mai sunt câteva luni până vom afla exact cum arată noul Galaxy.

Cu un procesor quad-core la 2 GHz, ecran de 5 inch și o memorie de 2 GB RAM acest Samsung Galaxy S4 va avea mai multă putere de calcul decât super-calculatoarele NASA care au ajutat aselenizarea lui Neil Armstrong în 1969. Te sperie gândul acesta?

Încă o întrebare: cine va aduce Samsung Galaxy S4 în România – Orange sau Vodafone?

Via Yahoo!News.