Plasa de stele Antena1

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 20 ianuarie 2013

Articole de pe bloguri de la lume adunate și la lume date. Weekend frumos vă doresc!

bloguri articoleCedry2k își anunță retragerea din muzică [în munți, la propriu] – via Feeder. Mesajul lui dezvăluie regrete dar și hotărâre. Mulți fani hip-hop îi vor simți lipsa.

Dan Negru îl felicită pe Broono pentru succesul internațional alături de Sasha Lopez. Vă amintesc că hitul “All my people” a ajuns în topurile din 30 de țări iar în Canada number one în 2012. Broono a câștigat ediția moldovenească a emisiunii “Fabrica de staruri” prezentată de Dan Negru. Citiți: Să vrei până la 1000 și să poți până la 6.

Nico scrie frumos: Trey.

Dan Dragomir ne spune că Românii sunt un pic mai optimiști decât anul trecut.

Costin Cocioabă ne arată Bucureștiul văzut din… Foursquare.

Cristian China descoperă o poveste frumoasă și ne spune că vrea normalitate. Găsești povestea unei donații aici.

Stereogum face un top pentru melancolici – Top 10 cântece Beck. Îți trebuie Spotify ca să le asculți direct din articol, dar poți să le cauți și pe YouTube sau Deezer.

Hypebot anunță că Amazon se ia la trântă direct cu Apple introducând aplicații de iPhone și iPad pentru magazinul online de MP3-uri, unde piesele sunt mai ieftine decât pe iTunes! Mi se pare fairplay că Apple nu le-a blocat publicarea în AppStore, dar nici nu cred că fanii Apple vor trece la alt serviciu de cumpărat muzica doar pentru 20-30 de cenți diferență. Citiți: Amazon MP3 Store.