Digital Marketing Forum 2013 Evensys

OFFLINE: Merg la trei conferințe organizate de Evensys primăvara aceasta!

Când am început să scriu mai des pe blog și am lansat eOk.ro m-am hotărât să merg la conferințele dedicate mediului digital și Internetului. Era important să cunosc oamenii din online și să aflu, la prima mână, tendințele pieței. Primele conferințe la care am fost erau organizate de Evensys, cu Cristi Manafu ca căpitan.

După mulți ani de conferințe, Cristi anunță o repoziționare a conferințelor pentru 2013, ca să fie relevante noilor realități. De anul acesta evenimentele Evensys vor avea trei caracteristici comune: nivel avansat, utilitate și premii.

Așadar avem trei conferințe importante în următoarea perioadă:

Digital Marketing Forum 2013 Evensys

Digital Marketing Forum

Evenimentul se ține pe 6-7 martie la Crown Plaza Hotel. În prima zi sunt conferințe și seminarii, în a doua zi îl avem invitat pe Jeremy Spiller – un consultat cu experiență de peste 17 ani în digital marketing.

Site oficial: http://www.digitalforum.ro/

Evensys eTravel Conference

eTravel Conference

Conferința din 11 aprilie este primul eveniment național de e-commerce și digital marketing dedicat serviciilor din turism. La eveniment se vor acorda o serie de premii pentru cele mai bune campanii digitale din domeniul turismului sub numele de eTravel Awards.

Site oficial: http://www.2013.etravelconference.ro/

Evensys Mobile Awards

Mobile Conference

Zona de mobile a crescut mult în ultimii ani iar în 2013 Evensys vrea să adune într-o zi [16 mai] trei evenimente: o conferință de mobile marketing, o întâlnire a dezvoltatorilor de aplicații mobile și o competiție a celor mai bune aplicații, campanii și mobilsite-uri create pe plan local.

Site oficial: http://www.2013.mobileconference.ro/

Ne vedem acolo?