logo Proud 7

OFFLINE: Sunt speaker la conferinta Proud 7 – BOS Romania

După succesul de la conferința Akcees de acum două săptămâni… (moment publicitar)… am fost invitat de altă asociație a studenților să fiu speaker la un eveniment.

BOS România organizează un eveniment de trei zile intitulat PROUD 7 dedicat Publicității Online. Eu voi vorbi miercuri, 3 aprilie, de la ora 12:00 pe tema “Online vs Offline”. Voi promova blogurile, branding-ul online și oportunitățile de angajare ale tinerilor în offline folosind mediul online.

Afis Proud 7

Ediția cu numărul 7 își propune să păstreze profesionalismul și calitatea cu care s-a consacrat proiectul Proud, dar va aduce și un plus de curaj și adrenalină pentru cei mai pasionați participanți. Proud te provoacă să iei startul în cursa publicității online.

În perioada 2-4 aprilie se desfășoara cea  mai importanta cursă din online în care piloții advertising-ului vor fi  provocați să fie Proud to be online alături de noi. “ADcelerează” către linia de finish și fă-ți curaj să îți creezi propria strategie online. Fii curios, “Cross the ADline” și află secretele campaniilor online, alături de figure marcante din domeniu.

Tematica proiectului PROUD 7-Proud to be online este publicitatea online. Ne propunem să dezbatem concepte de actualitate, care stârnesc interesul şi curiozitatea în rândul tinerilor având o deosebită importanţă pentru educaţia studenţilor și dezvoltarea societăţii. Scopul proiectului se traduce prin conștientizarea impactului pe care publicitatea online îl are asupra consumatorului și  evidențierea progresulului  acesteia prin Noile Media.

Prin construirea unei viziuni de ansamblu asupra tendințelor actuale în mediul online, antrenăm viitorii campioni ai advertising-ului și îi încurajăm să își contureze un traseu profesionist cât mai provocator în domeniul Advertising-ului.

Vor vorbi experți în publicitatea online precum Radu Ionescu, Alexandru Negrea, Larisa Petrini și alții.