Bloguri articole

BLOGS: Articole pe care le recomand – 31 mai 2013

S-au mai adunat câteva articole din blogosferă pe care trebuie neapărat să le citiți!

bloguri articole - Hugh MacLeodMihnea Măruță scrie un alt articol excelent, de data asta pornind de la emisiunea Master Chef de pe ProTV unde el descoperă Fenomenul “Nimeni n-a crezut în mine”. Articolul pornește o discuție care merită o abordare mai extinsă, din mai multe puncte de vedere: sociologic, istoric, antropologic etc.

Dragoș Stanca este în focuri cu organizarea celui mai tare festival de Internet din România, acolo unde giganții europeni se vor aduna pe 6-7 iunie la Băneasa Shopping City. Orange a construit special pentru acest eveniment o aplicație specială – Orașul Digital.

Dan Negru propune o acțiune ca la 1848 – Unirea prin muzică. Citiți că este foarte interesant!

Marius Pahomi ne propune un mic filmuleț – Despre cum dă norocul peste tine.

Cristian Manafu scrie în general despre Online și New Media, dar zilele trecute și-a deschis sufletul într-un articol superb – Scrisoare deschisă către fiul meu.

Cabral pune pe blog noul clip al lui Cabron “Pa Rap” și pornește o întreagă furtună, cu sute de comentarii și aproape 1000 de share-uri pe Facebook! S-au întors forumurile de muzică, de data asta din cauza hip-hop-ului – Cabron dă cu ele de gard.

Dan Fințescu scrie despre cărți, filme și muzică. Iar când scrie despre muzică dă atât de tare cu prejudecățile de pământ că îmi place să-i citesc articolele de mai multe ori, ca să mă răcoresc. Acum câteva zile a scris un articol tare de tot – Se schimbă muzica! Acu‘ să vă văd DJ-ilor!

Dana Nălbaru încheie lista de articole frumoase după petrecerea aniversară VIVA! unde ne-am distrat, am povestit cu artiștii și vedetele de televiziune, am băut apă și am mâncat înghețată, ca după aceea… să se trezească cineva să spună altceva. Dana i-a răspuns cu relaxare pe blog – Nu m-am îmbrăcat corespunzător.