ONLINE: Moby relansează site-ul cu muzică gratuită pentru studenți – MobyGratis.com

Acum cinci ani vă povesteam despre inițiativa lui Moby de a oferi muzică gratuită pentru studenții și producătorii de filme non-profit – MobyGratis.com

Iată că artistul relansează acest site cu muzică nouă, oferind posibilitatea tuturor celor care au o afacere non-profit să folosească legal și GRATUIT muzica compusă de el. Un fel de licență Creative Commons dedicată muzicii acestui artist.

Un bonus interesant: cei care vor să folosească muzica lui Moby pentru un proiect comercial [adică vor face bani din vânzarea produsului final] vor plăti aceste licențe iar banii se vor duce la un ONG caritabil – The Humane Society. Organizația își propune protejarea animalelor, un domeniu foarte drag artistului.

Pe MobyGratis.com vei găsi toate melodiile lui Moby, remixuri și… track-uri nelansate pe piață până acum!

Moby gratis catalog

Vă amintesc că Moby a fost primul artist de succes mondial care a scris pe blog, pe vremea aceea nici nu exista termenul de weblog/blog așa că Moby avea un… Journal. Atenție, vorbim despre anul 2000, cu 5-6 ani înainte ca în România să apară primele bloguri de artiști! Adică în preistoria Internetului :-)

Moby este unul dintre cei mai inovatori artiști din istorie. Citește și articolul acesta.