Bloguri articole

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 11 octombrie 2013

Recomandări de pe Internet, în special din blogosfera românească:

Bloguri articole

Ruxandra Petrescu discută un pic pe marginea brandurilor iubite și a motivelor pentru care sunt consumate acestea – Top 100 cele mai iubite branduri din lume.

Adrian Ciubotaru găsește câteva lucruri comune pentru trei popoare foarte diferite, de altfel – Ruși, români, chinezi: ce au ei în comun?

Cristina Bazavan extrage sfaturi de viață frumoasă de la Hemingway, Mozart, Mahler, Agatha Christie – Mai am o speranță să fac ceva în viață.

Cornel Ilie de la Vunk e un om optimist și vreau să citiți acest articol scris pentru blogul Avon Space – Eroi fără război.

RAZVAN T COLOJA

Răzvan T. Coloja oferă gratuit un eBook cu o serie de povestiri scurte – Am auzit de…

Cristian China Birta scrie mult, nu știu când are timp să scrie atât de mult [și de bine] pe blog având în vedere ce familie mare are, cât de des merge la bere și la meciurile de rugby, plus emisiunea zilnică pe care o prezintă la Look TV. Citiți un articol despre toate aceste laturi ale omului Chinezu – Simplitatea este lipsă de artificialitate.

Cristi Manafu a ajuns la episodul 2 din trilogia lui despre blogosferă – Manual de utilizare pentru blogosfera românească.

Dan Negru ne povestește despre cea mai populară emisiune TV din China, cu 50 de milioane de telespectatori săptămânal – Bucurați-vă de Bianca Drăgușanu.

Alexandru Negrea scrie un articol superb despre generații și timpuri și oameni, vă recomand cu căldură să intrați în discuție – Nu înțeleg ce-i cu toate discuțiile despre generația care s-a pierdut pe drum