Hi-Q 2013 canapea - Mircius

TV: Hi-Q va invita „In tara minunilor”, la TVR 2

Trupa Hi-Q lansează pe 31 octombrie „În ţara minunilor”, un program de divertisment care se va difuza în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2. În ţara minunilor este o coproducţie TVR şi Indie Studio şi spune poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi.

Dana Nălbaru, Florin Grozea şi invitatul lor permanent, Mihai Sturzu, vor aduce săptămânal telespectatorilor poveşti în care personaje sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale.

De ce sunt atât de importante poveştile din Ţara Minunilor? „Poveştile de viaţă ale unor oameni pot inspira şi ajuta persoanele de lângă ei. Sunt bucuroasă că am ocazia de a fi parte a unui proiect atât de frumos, că-i pot cunoaşte îndeaproape pe cei care şi-au schimbat destinul şi care pot fi un exemplu de putere şi bunătate pentru oricine. Sunt sigură că voi avea multe de învăţat şi abia aştept să intru, alături de colegii mei de la Hi-Q, Mihai şi Florin, în ţara minunilor “, spune Dana Nălbaru.

Fiecare ediţie va conţine câteva astfel de poveşti de succes şi mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

Emisiunea „În ţara minunilor” poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Hi-Q 2013 canapea - Mircius

Oameni scandalos de buni…
Ana-Maria Caia, producătorul general al emisiunii, declară: „Vrem să facem divertisment cu mai puţini muşchi şi mai mult creier. Formatele mondene de pe televiziunile româneşti se ocupă cu viaţa personală scandaloasă a unor pseudo-vedete. În ţara minunilor se ocupă cu oameni scandalos de buni, tineri cu scandalos de multă imaginaţie şi talent, poveşti scandalos de frumoase. Am dezvoltat acest format special pentru televiziunea publică, care nu trebuie doar să distreze şi să informeze publicul, ci are şi datoria de a-l educa.”

Despre Hi-Q
Trupa Hi-Q este una dintre cele mai iubite trupe pop din România. Trupa a luat naştere în 1996, la Brașov. Hi-Q a lansat până acum 8 albume şi 26 videoclipuri. Hituri precum „Totul va fi bine”, „Gașca mea”, „Razna”, „Bună dimineața”, „Un minut” au fost number one-uri la radio şi în cluburile româneşti. Hitul „Lose You” a cucerit alte 10 țări. Dana, Florin şi Mihai şi-au câştigat popularitatea şi datorită emisiunilor prezentate la Antena 1, Prima TV, Acasa TV, Antena 2, TVR 2. Odată cu revenirea Danei la vechea formulă Hi-Q, trupa a revenit pe sticlă în anul 2013 marcând, astfel, 17 ani de carieră în muzică şi televiziune.

Despre Indie Studio
Indie Studio este o companie de producţie independentă specializată în formate originale, lansată în 2006, cu activitate în România şi Republica Moldova. Printre show-urile produse şi dezvoltate se numără „Marfă” şi „Săptămâna de vreme” (Realitatea TV), „Bazar” şi „Frăția vinului” (TVR 2), „Cool Publika” (Publika TV – Moldova) şi „Salutare, națiune” (Prime TV – Moldova). O selecţie din producţiile Indie Studio poate fi urmărită la următorul link: http://tinyurl.com/indiestudio

Despre noua grilă TVR2
Emisiunea „În ţara minunilor” este una dintre producţiile noi care se regăsesc în grila de toamnă a postului TVR 2, alături de tronsoanele dedicate spectacolelor de teatru, filmelor româneşti, filmelor de artă şi serialelor, tronsoanelor de documentare, emisiuni culturale şi istorice, dar şi emisiunilor tradiţionale, care au revenit cu sezoane noi. Tronsonul de la ora 20.10, rezervat în fiecare joi emisiunii „În ţara minunilor”, aduce la TVR 2 lunea producţii de teatru noi, difuzate în premieră, marţea noua emisiune a Iulianei Marciuc, iar miercurea emisiunea-concurs „8 într-o barcă”. Mai multe informaţii despre grila de toamnă TVR 2 sunt disponibile pe site-ul www.tvr.ro.