Vocea Romaniei Mihai Chitu

TV: Castigatorul Vocea României – Mihai Chitu

Am urmărit finala din seara asta și vreau să vă spun câteva lucruri despre câștigătorul Vocea României – Mihai Chitu:

1. Primele două melodii din finală au fost cântece grele dar foarte cunoscute, în comparație cu ceilalți finaliști Horia Brenciu i-a ales melodii pe care toți românii le cunosc! Sânziana a cântat niște melodii cam necomerciale, deși momentele ei au fost spectaculoase și inspirat alese.

2. “O sole mio” este o melodie pe care telespectatorii o știu și, mai important, realizează că este o melodie dificilă, pentru voci MARI. Este o melodie cântată de marii tenori, de vocile importante. Și cum românii apreciază VOCEA în primul rând [mai presus de timbru, melodicitate, sensibilitate – vezi articolul lui Cristi Stan care explică foarte bine acest aspect] era firesc să fie impresionați de Mihai Chițu.

3. Duetul cu Horia Brenciu a fost bine gândit: era evident pentru toată lumea că Mihai Chițu are o voce superioară antrenorului lui, așa că antrenorul a ales să facă un joc al modestiei și al surprizei, punând astfel în evidență timbrul și puterea vocii concurentului!

4. Pentru mine ar fi fost o surpriză să câștige Sânziana… Atitudinea ei a fost una destul de ciudată, un fel de timiditate amestecată cu aronganță, care dă prost în ochii telespectatorilor mai ales când e vorba de o femeie. Și adevărul este că telespectatorii români sunt un pic misogini, s-a văzut deseori acest lucru.

5. Imaginea este foarte importantă iar câștigătorul Vocea României, Mihai Chitu este un artist care arată bine, chiar și pentru gusturile celor mai tradiționali/conservatori dintre telespectatorii români.

6. Momentul Corina Chiriac a uns la suflet jumătate din telespectatorii show-ului! Surpriza a fost una extraordinară iar rezultatul a fost la înălțimea duetului, cu un mix de hituri din cariera celebrei interprete, coregrafie, mici poante și o interpretare fără greșeală. Au fost multe momente spectaculoase în finala Vocea României [mi-au plăcut toate coregrafiile și efectele speciale ale Sânzianei, de exemplu] dar acest moment a combinat o vedetă iubită de mai multe generații cu celelalte trucuri de televiziuni într-un mod cu adevărat spectaculos!


Mihai Chitu Corina Chiriac – Colaj piese pe vocearomaniei.protv.ro

Câștigător Vocea României – Mihai Chitu

Vocea României Mihai Chitu

Citește și articolul “Moga, Smiley, Brenciu și Loredana sunt de vină că a câștigat Ștefan Stan”