Copiii au talent 2014

OFFLINE: Copiii au talent – Sectorul 3

Sâmbătă dimineață am fost invitat în juriul concursului “Copiii au talent” organizat de D.G.A.S.P.C. Sector 3 alături de Luminița Anghel, Fabian Sasu, Denysa şi Iulian Munteanu.

Am jurizat câțiva copii superbi care au câștigat etapele de până acum ale concursului, evenimentul din acest weekend fiind o finală.

Pe mine m-au impresionat acești copii, în special o fetiță delicată care a avut un număr de balet și a alunecat la finalul momentului. S-a ridicat, i-au dat lacrimile dar a continuat dansul. I-am spus că vina nu este a ei, scena de la Școala de Arte nr.5 nu este una potrivită baletului. Acea căzătură nu a influențat cu nimic notele pe care le-a primit.

Câți dintre noi am căzut la 12 ani și totuși am continuat să luptăm, cu lacrimi în ochi, strângând din dinți?

Sunt momente în care viața îmi amintește să mai cobor nasul din nori…

De cand a devenit tata, Florin Grozea se ocupa tot mai mult de ceea ce inseamna activitatea unui copil. Asa a procedat si in cazul actiunii “Copiii au talent”, demarate weekend-ul trecut, de Primaria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, unde a acceptat rolul de jurat pentru cei mici.

“Am fost onorat de invitaţia în juriul concursului Copiii Au Talent. Evenimentul este unul de tradiție în sectorul 3 și sper să văd această idee pusă în aplicare peste tot în București! De când sunt tată, mă mișcă și mai mult poveștile emoționante ale copiilor. Sâmbătă am văzut zeci de copilași din centrele de plasament învingându-și emoţiile pe scenă și demonstrând că talentul nu ține cont de vârstă sau de situația materială.”

Copiii au talent. Copiii au nevoie de atenție și promovare.