Banner dragostea invinge deepcentral

VIDEOCLIP: Deepcentral – #dragosteainvinge

Am așteptat destul de mult acest nou single Deepcentral, mai ales după ce trupa a cotit un pic spre pop-dance o dată cu balada “O stea”. Apoi au lansat “Până la cer”, o melodie care mi-a plăcut foarte mult, aproape la fel de mult precum precedenta :-) pe care am iubit-o!

Săptămâna trecută a apărut “Dragostea Învinge” al cărei titlu este scris cu hashtag #dragosteainvinge datorită campaniei online construite de agenția HYC pentru ei. Vezi mai multe detalii despre această campanie pe blogul nostru www.HYC.ro

Videoclipul este semnat Slava Sîrbu și consider că este cel mai bun clip al trupei. Foarte rar vezi un videoclip care să se alinieze melodiei, să transmită starea pe care compozitorii au dorit-o dar în același timp să îmbogățească universul creat de muzică și text cu noi straturi de simboluri.

“Dragostea Învinge” este un videoclip care arată bine, transmite emoție și maturitate. Un pas evolutiv pe care trupa Deepcentral l-a făcut acum câțiva ani și care acum, în sfârșit, se vede și la nivel vizual.

Dați play:

Deepcentral este un artist pe care îl reprezentăm cu mândrie în mediul online. Mai multe detalii despre agenția digitală HYC găsiți aici.

Site oficial: www.deepcentral.ro
Facebook: https://www.facebook.com/DeepcentralOfficial

Twitter: DeepcentralLive
Cumpără #dragosteainvinge pe iTunes: aici.