VIDEOCLIP: Bianca Linta – Divided Sky

După lupte seculare care au durat șase luni :-) Universal Music lansează primul videoclip oficial Bianca Linta – Divided Sky.

Bianca spune despre această lansare și despre revenirea ei în țară:

“Piesa vorbeste despre generatia schimbarii, de generatia care este mai puternica acum ca este unita, despre lucrurile care sunt mai mari decat eu, tu, el, ea! Sunt mandra ca sunt romanca si ma bucur sa ma intorc acasa!”

Bianca Linta Divided Sky

Muzică și Text: Bianca Linta, Ilton Kosta.
Orchestrație: Manuel Riva.

Foto: Fabian Tatomirescu / Creative Media
Hair: Despina Mihai / Studio44
Make-up: INGLOT Romania 

Vă amintesc că Bianca Linta este DJ și cântăreață din New York, de origine română, plecată acum zece ani din România împreună cu familia ei. Dezamăgită de condițiile de aici, familia ei a căutat fericirea peste Ocean. Bianca a terminat facultatea și a cochetat cu modeling-ul, dar adevărata menire și-a găsit-o la pupitrul de DJ, punând muzică la petreceri, concerte, cluburi și evenimente în aer liber.

O dată cu alegerile prezidențiale din 2-16 noiembrie artista a hotărât că este momentul cel mai bun pentru a se întoarce în țara natală. Dar hai să o las pe ea să vă spună de ce a hotărât să se întoarcă în România:

După atâția ani începusem să-mi pierd speranța.

Lucrurile în țară nu păreau deloc că evoluează într-o direcție bună. Până într-o zi, iar ziua aceea a fost 16 noiembrie! Ce surpriză plăcută! Ce surpriză frumoasă! Am fost cu adevărat surprinsă de generația tânără care a pus piciorul în prag, și-a făcut vocea auzită și, cel mai important, a ieșit la vot!

Am știut mereu că mă voi întoarce în țara mea natală într-o bună zi pentru a împărtăși din experiența mea, pentru a arăta oamenilor ce am învățat în toți acești ani petrecuți într-o cultură cu totul și cu totul deosebită de cultura românească dar… nu știam că ziua aceea va fi atât de aproape!

Momentul acela a fost magic! Am văzut atâta pasiune și determinare în ochii tinerilor, în timpul acestor alegeri pentru președinte! Nici nu pot exprima în cuvinte fericirea mea din acele momente! Am simțit cu toată ființa mea că ACEA ZI a venit în sfârșit!

Așa că n-am mai stat pe gânduri: mi-am făcut bagajul, m-au suit în avion și am revenit în țara care pe vremuri mă dezamăgise atât de tare, dar pe care acum abia așteptam să o revăd.

Pentru că suntem mai uniți decât am fost vreodată, mai puternici ca niciodată. Pentru că simt că epoca opresiunii și îndoctrinării s-a încheiat în sfârșit!

Pentru că am ales să fim deștepți. Pentru că am ales să cerem ce ne aparține și ce merităm. Pentru că nu vom mai accepta mai puțin de atât. Pentru că știu că nu ne vom mai culca pe o ureche.

Pentru că împreună, suntem uniți, suntem o forță!

Citiți tot articolul ei pe BiancaLinta.com

Cred din tot sufletul în Bianca și cred că avem nevoie de artiști care să poarte un mesaj aspirațional pozitiv în muzica românească. Iar Bianca Linta este un artist care poate inspira, prin muzica ei, noua generație.

Bianca Linta – Divided Sky

Astăzi lansăm nu doar un videoclip și un single oficial, ci și noul site și noul blog al artistei: www.biancalinta.com

Bianca Linta este reprezentată online de agenția Hit Yourself Consulting. “Divided Sky” este un single Universal Music România.