MIDEM 2015

MUSIC: MIDEM, Pepsi si Deezer lansează concurs international pentru artisti

Cel mai important festival internațional dedicat industriei muzicale [MIDEM Cannes] și-a mutat din 2015 data de desfășurare din ianuarie în iunie.

Iar astăzi am aflat că dau drumul la un program-concurs dedicat artiștilor din întreaga lume prin care vor să descopere și să promoveze nume noi din muzică: MIDEM Artist Accelerator.

Alături de echipa MIDEM s-au alăturat Pepsi [celebri pentru campaniile cu și pentru artiști] și Deezer [celebrul site de streaming audio care funcționează deja în peste 180 de țări].

Apasă pe poza de mai jos pentru a afla mai multe detalii și pentru înscrierea în concurs:

MIDEM 2015

Festivalul MIDEM Cannes se va desfășura pe 5-8 iunie 2015, iar artiștii selectați de juriul acestui concurs vor cânta pe scenele din festival. Concertele vor fi transmise live prin Deezer Sessions și promovate prin canalele media Pepsi și MIDEM.

MIDEM reguli

Concursul nu este deschis pentru artiștii debutanți, pentru că trebuie să ai o echipă managerială, să fi semnat la un label [major sau independent] și să ai minim 5 concerte antamate în următorii doi ani. Organizatorii vor să facă un filtru astfel, pentru a lua în calcul doar artiștii care, deși nu sunt de succes internațional, au totuși o carieră în spate.

Juriul conține nume mari, cele mai importante fiind Frank Cooper III [director Pepsi, fost director Motown Records și Def Jam Recordings], Delphine Ferre [director de marketing Deezer] și Christopher Kaskie [președinte Pitchfork].

Vă îmbie să vă înscrieți?

Mai multe detalii pe site-ul oficial MIDEM aici.