CONCURS ZOOKA

CONCURS: Câștigă o boxă wireless Zooka de Crăciun!

Sărbătorile sunt aici și avem mare nevoie de idei cool pentru cadouri, nu-i așa?

În fiecare an încercăm să surprindem și să impresionăm [plăcut] prieteni, iubiți, soți și soții, părinți și bunici, copii și nepoți. Dar în fiecare an este din ce în ce mai greu… ce să mai inventezi anul acesta?

Îți dau eu o idee: o boxă roșie pentru smartphone, tabletă și laptop!

Dar nu orice boxă, ci una care arată cool, este ușor de folosit, are un sunet impresionant și… nu se găsește în România! Tocmai vă spuneam că trebuie să fie un cadou original, nu?

Am pentru voi cadoul perfect: Zooka Wireless Speaker Bar.

Zooka ROȘIE CA MOȘ CRĂCIUN!

Zooka Red

Așa cum se vede în poza de mai sus, boxa asta wireless funcționează foarte bine cu orice aparat care are bluetooth: smartphone, tabletă, laptop. Pentru tablete o puteți folosi și ca stativ! De asemenea are microfon încorporat pentru conversații pe Skype/FaceTime/Hangouts/Messenger.

Ce trebuie să faceți ca să câștigați acest Zooka?

CONCURS:

Intrați pe ShareuiesteFericit.ro și lăsați o urare. Apoi reveniți aici și scrieți numele vostru [cu care apăreți pe contul de Facebook] la comentariile de mai jos.

Concursul este deschis până pe 25 decembrie 2014, ora 18:00.

Puteți pune mai multe urări pe site, fiecare urare intră în tragerea la sorți de pe 25 decembrie! Voi alege aleator câștigătorul/câștigătoarea folosind Random.org. Așadar, mai multe urări înscrise în concurs – mai multe șanse de câștig!

Link-ul pe care vi l-am dat mai sus este al secțiunii Voltaj din campania Shareuiește Fericit dar puteți intra în concursul meu la oricare dintre artiști: Elena Gheorghe, Alessia, Lora, Deepcentral, Ellie White.

Bonus: fiecare urare de pe acest site poate câștiga zilnic un smartphone și o tabletă oferită de Telekom, iar cei 6 artiști vor alege câte un câștigător de pe paginile lor pentru un alt premiu – un colind cântat special pentru tine! Din acest motiv vă încurajez să faceți urări la toți artiștii – sunt o grămadă de premii puse în joc!

Pe scurt: intră pe ShareuiesteFericit.ro, fă cât mai multe urări pe paginile artiștilor și spune-mi numele tău complet la comentarii. Anul acesta Moș Crăciun îți poate aduce un cadou roșu și cool!

Ia uite ce frumos arată acest premiu:

Atenționare: concursul Zooka este organizat de mine și se supune regulilor de mai sus; regulile campaniei Shareuieste Fericit organizat de Telekom le puteți citi aici.

Mai multe detalii despre campania Shareuieste Fericit.

LATER EDIT:

Am folosit Random.org pentru a alege aleator unul dintre cele 7 raspunsuri valabile. Castigatoarea premiului este numarul 6 – Cristina Ana.


Random

Craciun Fericit tututor!