BLOG: Top 10 articole pe acest blog in 2014

Anul trecut topul arăta așa. Anul acesta iau informații tot din Google Analytics și topul articolelor cele mai citite este…:

1. Cele mai bune programe pentru muzică

Acest articol scris în 2010 se menține în topul celor mai citite articole de pe acest blog! Este firesc, pentru că cititorii mei sunt în general artiști, compozitori, audiofili. Sper că informațiile din acest articol vechi mai sunt relevante celor care caută să folosească programe de muzică.

2. Indila – Derniere Danse

Unul dintre marile hituri din acest an, foarte căutat pe Internet. Articolul meu conține videoclipul original dar și download gratuit al remixului realizat de Paul Damixie de la Radio Killer.

3. Hi-Q – Poate m-ai iubit

Am lansat patru melodii în 2013, dintre care trei chiar în luna decembrie a anului trecut. Se pare că această baladă compusă de Gabriel Huiban a prins cel mai bine pe Internet.

4. Milk & Sugar feat Maria Marquez – Canto del pilon

Alt hit, de data asta unul dance, de club. Probabil mulți au ajuns la acest articol din căutările de pe Google, piesa fiind căutată mai ales după titlul ei. Articol din decembrie 2013.

5. Minciuna spusă des ajunge adevăr – cazul Zoso

Când e scandal, e și audiență. Am scris acest articol pentru a clarifica niște acuzații și ironii pe care Vali Petcu le tot scrie, de câțiva ani, pe blogul personal. Știu că nu merită efortul, dar vorbele spuse des au prostul obicei să rămână în memoria oamenilor, chit că sunt adevărate, chit că nu sunt adevărate. Articol din martie 2014.

6. About

Lumea care ajunge aici pe blog vrea să știe cine e Florin Grozea.

7. 18 ani de Hi-Q – Oamenii care au pus umărul – Marius Moga

Pe 29 iulie 2014, când trupa Hi-Q a împlinit 18 ani, am scris 10 articole despre 10 oameni importanți din istoria trupei. Acest articol despre Marius Moga a avut cel mai mare succes probabil datorită preluărilor din presa tabloid.

8. Album Smiley – Acasă

Articol scris acum un an după ce am ascultat noul album Smiley. Am făcut și o scurtă recenzie care, după un an, încă stă în picioare.

9. Parodie Taxi de Emanuel Petrut

“Taxi” a fost unul dintre marile hituri ale anului 2014, o surpriză plăcută pentru mine și pentru mulți alții. Emanuel a reușit să facă o parodie care s-a ridicat la înălțimea originalului, plus niște umor!

10. Cartea Hit Yourself

Lista top 10 articole se încheie cu pagina dedicată cărții “Hit Yourself” lansate în primăvara anului 2013. Cartea a fost punctul de pornire pentru agenția digitală Hit Yourself Consulting.

Ce caută și ce găsesc cititorii pe blogul meu? Care sunt subiectele despre care scriu și subiectele care au succes?

Anul acesta a fost mai liniștit și se vede inclusiv în topul popularității articolelor. Anul trecut pe primele poziții erau articolele despre scandalul de la UCMR-ADA și despre incidentul cu Alexandra Stan. Anul acesta muzica în sine a fost cea mai populară pe blogul meu, e o surpriză sau nu? Despre muzică scriu în general, dar anul acesta văd că recenziile și propunerile muzicale au fost mai de succes decât articolele despre culisele industriei muzicale. Uneori articolele mele sunt prea nișate, prea tehnice. Știu asta, dar îmi face plăcere să abordez subiecte de nișă. De subiectele generale se ocupă restul lumii :-)

Alte statistici se referă la numărul de articole scrise [243 articole noi] și modul în care au fost repartizate pe zile:

Blog 2014

Dacă vă interesează de unde a venit cel mai mare trafic, iată topul referers:

Blog 2014 - Referers

Deși vizitatorii au venit din 202 țări, e clar că blogul meu are publicul în România:

Blog 2014 - Countries

Vă invit să citiți și articolele mai puțin populare dar mai personale – în pagina EDITORIALE.

De asemenea vă invit să vă abonați la blog folosind un cititor RSS [acesta este link-ul] sau să vă abonați prin email [detalii aici].

Cu această ocazie vă mulțumesc că sunteți cititorii mei și vă doresc un An Nou și mai bun!

Foto: (c) Shutterstock