OFFLINE: L-am sărbătorit pe cel mai popular mogul – Mr. Monopoly

Ieri s-au împlinit fix 80 de ani de la nașterea oficială a jocului Monopoly, așa că Hasbro a organizat o petrecere în Interbelic Victoria cu vedete, presă, bloggeri și fani.

Am fost gazda acestui eveniment unde peste 150 de oameni s-au jucat în colțuri inspirate din tabla de joc Monopoly, au câștigat premii oferite de Hasbro, Nivea, Editura Litera și Halewood Wines.

Nu știu dacă știați, peste 1 miliard de oameni au jucat acest joc, în lume, începând cu 1935. Există chiar și Campionat Mondial de Monopoly din 1973! Iar în 2007 pionii din joc [tokens] au ajuns în spațiu cu o rachetă de la NASA.

Acum o lună am participat la promovarea României în concursului “Pune țara ta pe harta Monopoly”. Vă anunț că, la finalul acestui concurs internațional România va avea pe hartă aeroportul Henri Coandă! Felicitări tuturor fanilor Monopoly din România!

Aplicatia “Provocarea Monopoly 80” lansata pentru comunitatea de Facebook o data cu celebrarea a cei 80 de ani Monopoly: https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci. Perioada in care se desfasoara campania online este 19 martie 2015 – 9 aprilie 2015, iar utilizatorii pot castiga jocuri din editia aniversara Monopoly 80.

Și la mulți ani, Mr. Monopoly!

A mai scris Andrei Vulpescu.