Blogging

BLOGS: Articole pe care le recomand – 30.03.2015

S-au mai adunat articole în lista mea Pocket așa că le împărtășesc aici, pentru posteritate:

Mihnea are numai articole frumoase pe blogul lui ”Surpriza lui Măruță”, dar acesta le întrece pe toate: Copiilor mei, pentru vremea când le va păsa.

Cristian vorbește frumos despre Thailanda, cu citate din Răzvan Marc [care a fost de nenumărate ori acolo]: Cinci motive pentru a merge prin Thailanda.

Feeder a preluat un video despre roboții din Interstellar, mi s-a părut interesant: Interstellar.

Cristian a descoperit site-ul Speaking.io și recomandă să citim acest ghid online dacă vorbim în public sau suntem serioși în domeniul prezentărilor de afaceri: Dacă vorbești la conferințe.

Ovidiu e jurnalist, pamfletar, blogger și brașovean :-) După ce a vorbit tinerilor din PSD despre Internet și New Media a scris un articol tare simpatic: Am fost în bârlogul PSD pentru ca tu să nu trebuiască să faci asta.

Costin anunță un line-up de zile mari la cel mai important festival românesc de New Media: ICEE Fest 2015.

Andrei scrie des și în general despre relații și sentimente. Dar când se apucă să scrie despre știrile zilei rupe toate recordurile de trafic! Citește cel mai popular articol al săptămânii în online-ul românesc: Țara lui ANAF.

Tudor scrie un articol pertinent despre criza radiourilor românești, din toate genurile și nișele: Cimitirul radiourilor românești.

Cabral are un articol scurt dar tare bun: Și iartă-ne nouă greșelilor noastre, precum și noi…

Foto: Shutterstock.com