Crowdfunding

CROWDFUNDING: Dragos Bucur vrea să îți scrie numele pe genericul filmului

Gașca de la ActorieDeFilm.ro a făcut lucruri frumoase până acum cu filmele realizate de cei trei prieteni, actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguta. Povestea de succes trebuie să continue și va continua cu siguranță cu noul film în care cei trei joacă, ”Două Lozuri”, care este obiectul unei noi campanii românești de crowdfunding.

Povestea se concentrează pe situația creată de trei bărbați dintr-un orașel de provincie care, din nevoie urgentă de bani, se hotărăsc să cumpere un bilet de loterie. Biletul câștigător este furat, iar cei trei eroi încearcă tot posibilul să îl recupereze. În căutarea biletului pierdut cei trei protagoniști trec prin mai multe situații și aventuri.

Îți dai seama că va fi o nebunie de film, vom râde și îi vom iubi pe cei trei eroi :-)

Dragoș Bucur îți dă ocazia să ai numele tău pe genericul acestui film! Trebuie ”doar” să donezi 5000 de euro pe IndieGogo.com la campania de crowdfunding dedicată acestui film. Există doar un loz norocos pentru această sumă!

Dar dacă nu vrei să te lansezi în industria filmului (încă)… există și alte soluții de a face parte din acest proiect și de a ajuta:
– de la 5 dolari
– la 10 dolari [numele tău apare pe genericul final],
– 40 dolari [apari pe genericul final și primești un afiș cu autografele actorilor],
– 250 dolari [toate beneficiile de mai sus plus prezența ta la premiera oficială a filmului],
– 1000 dolari [devi producător asociat și vei avea pagină pe IMDB.com]
– până la 2500 de dolari [vei deveni astfel producător executiv, cu tot ce înseamnă asta – acces la filmări, la montaj, avanpremiere și premiere].

Lista completă de beneficii o găsești aici. Donatorii de până acum îi vezi aici, ca să-ți faci curaj și să vezi că există o comunitate frumoasă care crește în jurul acestui film. Eu am donat deja.

Vezi mai jos câteva imagini de la repetiții în filmulețul oficial de prezentare al filmului:

Mă bucur să văd că românii apelează din ce în ce mai des la crowdfunding – strângere de fonduri de la fani, în general sume mici, prin intermediul platformelor online, cu beneficii cuatificabile. În luna decembrie a anului trecut am organizat împreună cu Republika un eveniment dedicat mișcării crowdfunding în România, iar anul acesta am promovat pe acest blog campania lui Ionuț Tecuceanu de pe Kickstarter și campania mișcării ”Let’s do it, Romania!”.

Îți recomand să participi printr-o donație la crearea acestui film! Și/sau printr-un share pe Facebook!

Mai multe detalii despre campania de crowdfunding ”Două lozuri” pe IndieGogo.