Bloguri articole

ONLINE: Articole pe care vi le recomand – 20 iulie 2015

Săptămâna care tocmai s-a trecut a fost plină de articole despre concertul Robbie Williams și despre campania Adevărul cu fata din Vaslui. Vă recomand însă și alte articole care mi se par interesante, din alte zone de interes:

Blogosfera românească:

Bobby Voicu a vândut drepturile pentru jocul Solitaire Arena către mamutul Rock You, companie cu peste 90 de milioane de fani – Mavenhut vinde Solitaire Arena.

Andrei Vulpescu are bunul obicei de a scrie articole de mare succes în fiecare săptămână, fără excepție. El scrie zilnic, dar săptămânal îmi vine să aleg măcar unul dintre articolele lui – Binele celuilalt trebuie să fie și binele tău.

Alex Hoinaru vorbește despre discreția din blogosfera românească, în contextul anunțării noului fotograf oficial al Președintelui României – Discreția nu are termen de expirare.

Teodora Demian de la Ziarul de Cluj scrie despre o inițiativă legislativă pe care o aștept de câțiva ani – Legea Crowdfunding în România.

Tudor Galoș despre religie și credință, despre prejudecăți, creștini și islamiști – Supersize my religion.

Victor Kapra și România frumoasă – Cum au construit cinci oameni un drum de 80 de kilometri.

Ariel Constantinof vorbește și el despre Uber, dar într-o notă puțin diferită – În viitor Uber ar putea salva vieți.

Dragoș Stanca ne-a arătat filmulețul oficial al festivalului ICEE Fest de anul acesta:

Articole pentru artiști și compozitori:

Livia Iușan continuă să mă surprindă plăcut cu articole dedicate industriei muzicale care sunt fresh, la obiect, interesante – Despre importanța unei echipe cu Cornel Ilie.

Robert Graur, omul din spatele magazinului online DJ SuperStore a scris un articol foarte folositor tuturor celor care vor să devină DJ profesioniști – De ce ai nevoie de licență pentru a fi DJ.a

Pavel Bartoș vrea să-și lanseze casă de producție, inspirat probabil de succesul casei lui Smiley, colegul lui de emisiune – Noul canal YouTube al actorului Pavel Bartoș.

Vlad Pop recunoaște – Da, mamă, îmi place Delia!

Edi Enache a avut o idee pentru care îl invidiez – Let me entertain you… and transform you.

Cristina Bazavan a descoperit contul Twitter al cățelului lui Robbie Williams, care e chiar mai amuzant decât stăpânul lui – Spencer Williams.

Articole în presa internațională:

Derek Thompson stă strâmb și gândește drept, privind spre industria muzicală din ultimul deceniu prin prisma aplicațiilor mobile – The Shazam Effect.

Tim Ingham de la publicația Music Business Worldwide pune o întrebare care se repetă cam des în ultimii treizeci de ani – Ați luat mai mulți bani, dar împărțiți autorilor mai puțini, unde sunt restul de bani?

Digital Music News anunță că necazurile născute din scandalul ”Blurred Lines” vs Familia lui Marvin Gaye nu se opresc – Judecătorii au hotărât ca artiștii să cedeze 50% din toate veniturile născute de această melodie.