Bloguri articole

ONLINE: Articole pe care vi le recomand – 23 august 2015

S-a mai dus o săptămână, vă invit să treceți prin lista mea de articole, poate descoperiți ceva interesant:

Blogosfera românească

Marta continuă inițiativele inovatoare din jurnalismul de business, de data asta provoacă oamenii din agenții să schimbe locurile cu oamenii de la clienți: Client vs Agenție.

Răzvan a scris foarte rar pe blogul propriu, poate și pentru că a terminat o carte și a început alta; pregătiți-vă pentru un editorial extins [care poate deveni o lucrare de doctorat, dacă mă întrebați pe mine] despre vremurile în care trăim: Despre revoluția insdustrială, globalizare și ce înseamnă ele pentru sănătatea mintală.

Mantzy și bunicile lui: Ce cer eu de la moarte și cum îmi bat joc de ea.

Miruna a anunțat că va avea băiat și asta a inspirat-o să scrie: Sunt mamă de băiat – ce aș vrea să învețe de la mine.

Zicu m-a făcut să zâmbesc cu acest articol: Tipuri de români pentru care nu te-a pregătit nimeni.

Ovidiu a lăsat deoparte critica vremurilor noastre pentru o ficțiune (oare?): Execuția.

Articole despre muzică

Digital Music News ne spune care sunt cele mai vândute albume muzicale din toate timpurile – TOP 100 Best Selling Albums și cei mai bine vânduți artiști – TOP 250 Best Selling Musicians. Vă las pe voi să descoperiți, în caz că nu îi știți deja.

Diplo este unul dintre cei mai tari producători de muzică electronică [și pop] din ultimii ani; el zice într-un interviu ”Tehnologia nu a fost niciodată de ajutor artistului…”

Costin publică topul Zelist al celor mai viralizate clipuri media din România, pe YouTube și Twitter: 95 din 100 au legătură cu muzica, 72 din 100 sunt videoclipuri muzicale.

Andrei laudă și critică noul single al lui Cortes cu Andreea Bălan: În sfârșit.

Glen Sears face o recapitulare a felulul în care se fac și se împart bani în industria muzicală, pregătiți-vă pentru un ”reality check”: Cine are de fapt banii din muzică?

StereoGum publică scrisoarea deschisă a lui Dr. Dre de săptămâna asta: Îmi cer iertare femeilor pe care le-am rănit.

Presa internațională

Huffington Post preia un sondaj de la universitatea York din Marea Britanie, care a întrebat 53000 de copii din diferite țări și rezultatul a fost că România, Columbia și Israel au copiii cei mai fericiți [în ordinea asta]. Dacă nu mă credeți citiți lucrarea completă aici.

Fred Wilson este un investitor în companii IT precum Twitter, Foursquare, Tumblr și Kickstarter, și un mare fan Bitcoin: Momentul de răscruce în evoluția Bitcoin.

Time.com ne dezvăluie modul în care generația Millennials [tinerii între 19 și 35 de ani] cheltuie banii. Mai exact: Pe ce NU cheltuie banii generația nouă.

Buffer vine cu cifre care demonstrează puterea unei povești în articolele pe bloguri: Cum am făcut +300% vizitatori.

Vă las cu topul românesc de pe YouTube, via Refresh.ro: