VIDEOCLIP: 3 Sud Est – Tic Tac

Când asculți noul single 3 Sud Est – Tic Tac simți că vine Crăciunul! Nu-i așa?

Cred că poți face o lecție de muzică pop contemporană pe acest cântec :-) Totul e la locul lui, de la voci la orchestrație, de la versuri la structură melodică. Asculți melodia asta și auzi alte 100 de melodii pop lansate în ultimele decenii: Akon, Michael Buble, Charlie Puth feat Meghan Trainor, Mariah Carey, Boyzone, Sean Kingston, 4 The Cause ș.a.m.d.

E un lucru rău că sună ca multe alte melodii? Nu neapărat. Depinde dacă ai crescut cu muzica pop și cu 3SE, sau cu alte stiluri muzicale, mai ”grele”. Eu iubesc trupa asta și cântecul este deja pe repeat la mine. Tocmai pentru că îmi amintește de atâtea cântece mai vechi, din copilăria mea. Iar asta nu e deloc un lucru rău.

Enjoy!

Videoclip 3 Sud Est – Tic Tac

Vă amintesc că trupa 3SE s-a lansat în 1997 iar după zeci de hituri naționale, după 11 ani de activitate trupa se desființează în 2008.

În 2014, hit-maker-ii se reunesc și lansează single-ul “Emoții”, simultan la toate stațiile radio din România. În luna mai a aceluiași an, 3 Sud Est sustine, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, un mega-concert “Emoții”, eveniment ce marcheaza reunirea trupei.

Cum sună această surpriză de la 3 Sud Est – Tic Tac ?