VIDEO: Interviu Florin Grozea la Chivas Sound of Business

Andrei Vulpescu a fost gazda acestui interviu din cadrul conferinței Mastering the Music Business din 16-17 februarie 2016.

Conferința a fost organizată de Anca Lupeș de la Star Management. Interviurile au fost prezentate de Chivas prin intermediul Kooperativa 2.0.

A fost o discuție liberă legată de industrie muzicală, social media [de la minutul 18:00], viitorul showbizului digital.

Concluziile mele la finalul acestui interviu: Live video va crește în continuare foarte mult, în special prin Mentions Facebook, iar asta va avea un impact puternic asupra managementului și comunicării din cariera unui artist.

Play!

Lista completă de interviuri aici. Informații despre această serie:

La MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, Chivas și Kooperativa 2.0, cu sprijinul Star Management și ARCUB, au prezentat Chivas Sound of Business și au pus pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine. În timpul celor două zile de conferință, Chivas Sound of Business a adus specialiști, artiști și antreprenori și i-a pus față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV a însemnat 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce s-a desfășurat pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori. Printre invitați s-au regăsit nume precum Radu Moldovan Petruț (Director de marketing Pernod Ricard România), Cornel Ilie (Trupa Vunk), Cristina Bazavan (jurnalist, blogger, PR), Sergiu Biriș (Trilulilu & Zonga) sau Bogdan Naumovici (publicitar).

Citește și articolul scris de mine după terminarea conferinței: Interviu imaginar cu un artist care nu a mers la MMB 2016.