Merg cu un Mercedes-Benz la MMA 2016 (plus CONCURS pentru voi)

E al treilea an în care merg la Media Music Awards iar Mercedes-Benz, care e partenerul oficial al acestui eveniment m-a provocat să cânt ceva simpatic. Dar nu oricum, ci la volan!

V-am făcut curioși?

Mercedes-Benz este pentru al treilea an consecutiv Masina Oficiala la Media Music Awards asigurand transportul invitatilor si organizatorilor pe tot parcursul evenimentului. Astfel, autoturismele Mercedes-Benz devin din nou partenere si parte a distractiei la cel mai mare eveniment dedicat industriei muzicale romanesti, sustinand cu suport logistic organizarea in cele mai confortabile si elegante conditii.

Eu am fost de acord cu provocarea, vezi filmulețul de mai jos, vei avea o mică surpriză :-)

Înainte să dai play la filmare hai să-ți spun de ce e important acest MMA 2016 pentru mine și pentru industria muzicală în general:

– Premiile nu sunt date de o entitate după ”ochi frumoși” sau din motive subiective, ci sunt bazate pe numărul de difuzări de la radiourile și televiziunile din România

– Așadar nu vei vedea X premii date ”democratic” la X artiști și trupe, ci vei vedea cum 1-2 artiști care au rupt topurile anul trecut vor lua tot ce e bun [anul trecut Delia și Kazibo Music au luat 90% din premii]

– E și un eveniment monden, un fel de team-building [cum l-a definit Ioana mea] un fel de ”Best of Romanian Music Industry”, pentru că acolo se adună toată lumea bună din industrie, de la artiști și compozitori la manageri și case de discuri [exact prietenii mei, așadar]

– Fiecare artist vine cu ce are mai bun, mai spectaculos, mai frumos

Hai să vezi și ce poți câștiga tu cu ocazia asta:

CONCURS!

Provocarea mea pentru voi este să faceți o strofă din patru versuri care să conțină următoarele cuvinte: “Artisti”,“Mercedes-Benz”,“Sibiu”. Premiul va consta într-un accesoriu Mercedes-Benz!

Voi alege câștigătorul prin tragere la sorți miercuri seara (14 septembrie) și îl voi anunța aici pe blog, pe Facebook și direct pe adresa câștigătorului.

Hai că știu că sunteți inspirați la versuri, aștept catrenele voastre la comentarii!

Later Edit: Cătălina Vlașin a câștigat premiul – o cameră video HD oferită de Mercedes-Benz România!