Cât de cheesy poți să fii?

Chiar din prima seară, de la primul date cu Ioana, am încercat să-i spun că nu-mi plac fetele cheesy – adică acele fete la care totul este ”dulcic”, toți suntem ”iubi”, totul este o lacrimă și o petală de trandafir.

Mâțâitele alea, cred că știți stilul.

Poate doar voiam să fac pe durul în acea seară de aprilie 2009… Pentru că de la ”zero toleranță pentru cheesy” am ajuns la ”cheesy over-dose”.

Să vedeți cum s-a întâmplat.

Ea nu era în niciun caz vreo mâțâită, dimpotrivă… mi-a tras niște glume de nu mai aveam aer! Dar nu aveam de unde să știu la început cum e ea cu adevărat. Așa că i-am spus sincer că ochii ei albaștri și mari nu mă vor impresiona dacă nu voi descoperi și o inimă frumoasă în spatele aparențelor.

Poziția zero la punctajul Cheesy.

Îmi plac provocările. Mă plictisesc repetițiile. Caut excepționalul. Cred că-l merit.

Ea a fost altfel decât orice fată și decât orice băiat pe care îi cunoșteam eu până atunci, chiar din prima zi. A fost cu adevărat excepțională.

Cred că am fost totuși prea direct când i-am spus ”Nu-mi plac fetele cheesy” că m-a ținut minte de atunci :-) Și au trecut aproape șapte ani [era 29 aprilie 2009]. Chiar și acum când îmi face un cadou mai romantic mă întreabă ”E prea cheesy pentru tine?” – acum chiar nu mai e nimic prea ”ciizi”, că o cunosc prea bine ca să nu-mi dau seama că nu joacă niciun rol.

În curând a aflat că pizza mea preferată este Quattro Formaggi – cu patru tipuri de brânză. Adică foarte, foarte cheesy, de patru ori cheese! Semn că gusturile mele culinare sunt diferite de cele romantice!

Poziția 4 la punctajul Cheesy.

Apoi mi-am dat cu firma în cap peste mai puțin de doi ani când am fost EU cel mai cheesy posibil: am cerut-o de soție în parcul Herăstrău, pe o mică pajiște, oferindu-i o coroană de flori de câmp în loc de inel [era tot un inel, doar că unul cu o simbolistică mai personală].

Poziția 10 la punctajul Cheesy.

Apoi am cerut oficial binecuvântarea părinților. Genul acela vechi, cu ”tata socru, mama soacră, pot să vă spun tată și mamă?”. Cât de cheesy poți să fii, Florine? Nu-mi vine să cred cât de gentleman am fost atunci.

Și cât de ”ciizi”!

Poziția plus infinit în topul Cheesy!

O să credeți că glumesc, dar tocmai am terminat de mâncat o pizza cu multă brânză. E un gest de iubire prea cheesy? Nooope, nimic nu e prea cheesy în iubire. Sau, la fel de bine… în pizza!

Iată:


Aceste dezvăluiri sunt datorate campaniei Pizza Hut Delivery care oferă acum blatul Cheesy şi pentru pizza de dimensiune medie preferată. Pizza Hut Delivery te ajută să faci din experiența de acasă una mai plăcută iar blatul ”ciizi” este gustos și… romantic! Promit!

CONCURS!

Ia să văd niște meme-uri la poza asta de mai sus – o iei de aici. Ce înseamnă ”meme”? Poză cu texte amuzante adăugate de ALTCINEVA, nu de autorul pozei. Adică pune-ne cuvinte în gură, cu cât mai funny, cu atât mai bine].

Am pregătit câteva idei ca să vă inspire:

Aștept pozele la comentariile de mai jos sau pe Facebook sau pe email sau pe porumbei călători :-) Oricum le trimiteți, adăugați hashtag-ul #cheesymoments ca să le adunăm pe toate mai ușor!

Puteți folosi acest serviciu online de meme-uri: https://imgflip.com/memegenerator

Premii: trei la număr, câte o “pizza cheesy” de la Pizza Hut Delivery, pentru că acum poți alege blatul Cheesy și la orice pizza Medie, nu doar la pizza Mare, pentru 6 lei în plus.

Campania Medium Cheesy Crust este disponibilă la Pizza Hut Delivery până în ianuarie 2017. Preferata mea este quattro formaggi, așa cum ai citit mai sus ;-)