Am condus un raliu pe circuit si mai vreau! #neverhaveiever

Virgin Radio m-a provocat să fac ceva ce n-am făcut niciodată iar eu eram plictisit în ziua aia și am zis DA.

Jocul se numește #neverhaveiever și poate l-ați văzut în Social Media deja.

De unde era să știu că va ploua și va burnița la finalul lunii aprilie pe circuitul de la Crevedia a lui Titi Aur? De unde era să știu că pilotul francez adus de Renault o să mă ia în serios?

Pe 19 Aprilie, când iarna tocmai revenea peste România, ca o amintire ironică a încălzirii globale, am mers să mă țin de promisiune…

Ploua taciturn și înghețat ca într-o poveste de Agatha Christir. Francezul îmi face cu ochiul și îmi zice în engleză “E bine că e frig, se încălzesc mai puțin anvelopele”. Dar ne putem răsturna? “Rar se întâmplă”. Chiar dacă e prima dată și e ud pe jos? “Eh, atunci e mult mai probabil”

Est-tu serieux?

Am făcut patru ture cu Renault Megane și Clio, doar de recunoaștere. Apoi, înarmat cu nerăbdare și cu aparatul de fotografiat [cu care credeam că voi putea face poze], m-am băgat în ”cușca” de raliu din Adevăratul Clio :-) Da, așa cum te aștepți, nu am putut face prea multe poze că… nu am avut nici loc prea mult în scaun, nici chef de poze nu ai când torc sub tine 300 de cai putere.

Credeam că e ca în roller-coaster [unde mie nu prea îmi place]. Nu e așa… Cu mâinile pe volan EU sunt stăpân și toată experiența este una de putere, nu e pasivă deloc. Dar e cu adrenalină, mai ales dacă nu vezi drumul din cauza ploii dese.

Treaba e că mi-a plăcut și mai vreau să repet experiența. Abia aștept ca Sasha să poată și el veni cu mine, pe post de co-pilot, de ce nu? :-)

Provocarea #neverhaveiever a venit de la Virgin Radio Romania și face parte dintr-o serie mai lungă de provocări asemănătoare cărora le vor da curs și alți oameni faini, matinalii de la Virgin Tonic, dar și o serie de invitați de-ai lor.