Lenz – Aplicație mobilă de AR cu Telekom și Gorillaz


Am scris despre parteneriatul între Telekom și trupa Gorillaz acum câteva săptămâni, în contextul artiștilor inovatori în nișa Virtual Reality și Augmented Reality.

Azi s-a lansat Lenz – o aplicație mobilă de AR care face mai amuzant accesul la conținutul digital semnat Gorillaz.

Lenz transforma orice suprafata magenta, precum logo-ul Electronic Beats, intr-un portal virtual prin intermediul caruia utilizatorii vor putea accesa continut Gorillaz in exclusivitate.

Tehnologia inovatoare de realitate augmentata ofera utilizatorilor sansa sa experimenteze o cu totul alta dimensiune a trupei, incluzand o privire mai amanuntita in casa Gorillaz, unde se afla membrii trupei – Murdoc Niccals, Russel Hobbs, 2D si Noodle, precum si acces la continut video in exclusivitate. Datorita tehnologiei Telekom, care le va permite fanilor sa fie cat mai aproape de membrii trupei Gorillaz, pe parcursul urmatoarelor saptamani va fi oferit si mai mult continut de explorat.

De asemenea, Telekom Electronic Beats anunta o noua premiera – prima discutie live a trupei cu fanii, transmisa in exclusivitate pe canalul YouTube Electronic Beats, joi, 20 aprilie, ora 16.00 CET (17.00 ora locala).

Iată un video lansat cu această ocazie:

Dacă sunteți interesați să vedeți live trupa Gorillaz, iată și primele patru concerte anunțate:
– Varșovia 14 iunie
– Budapesta 16 iunie
– Katowice 18 iunie
– Cologne 20 iunie

Aplicația pentru Apple download aici și pentru Android aici.

Mai multe detalii pe www.electronicbeats.net