Hi-Q Plaja lui Teo 2014

Trupa Hi-Q 29 Iulie 1996 – 29 Iulie 2014

Un montaj video cu cele mai importante momente din istoria noastră de 18 ani, de la primele concerte în Brașov, la emisiunile de la Antena1, recordurile în muzică și televiziuni, revenirea Danei în trupa Hi-Q, până azi.

Trupa Hi-Q isi ia adio de la fani

Cu ocazia implinirii a 18 ani de cariera muzicala, Dana, Mihai si Florin pun punct proiectului Hi-Q

Cu peste 1000 de concerte la activ, 26 de videoclipuri și 8 hituri Number One, membrii uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania deschid usile unor noi inceputuri odata cu celebrarea a 18 ani de activitate.

Cu aceasta ocazie, trupa se intoarce in locul în care a început succesul, acum multi ani – pe malul marii, la apus, alaturi de prieteni, in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Emisiunea aleasă este una cu încărcătură simbolică, Hi-Q debutand in emisiunea “Teo si Mircea” acum 16 ani.

Astazi, in cadrul emisiunii “Plaja lui Teo”, au fost rememorate cele mai importante momente din istoria trupei si au fost dezvaluite planurile fiecaruia dintre cei 3 membri. Seara de 31 iulie se va incheia cu un concert trupa Hi-Q la “Crema Beach” din Mamaia, unde trupa isi asteapta fanii pentru o ultima reprezentatie live cu cele mai iubite hituri precum “Un minut”, “Gașca mea”, “Razna”, “Așa-s prietenii”, “Bună dimineața”, “Dor de tine, dor de noi”.

Mihai, Florin si Dana raman in atentia publicului cu proiecte individuale:

„Pentru mine, viitorul inseamna multa liniste in sanul familiei mele si muzica facuta pentru suflet si nu pentru comert. Cele cateva idei care nu au legătură cu muzica si la care am inceput sa lucrez, le tin deocamdata pentru mine si voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune si rele, ani din care am invatat multe si care se incheie foarte frumos pentru mine si colegii mei. Sper ca muzica Hi-Q sa ramana un motiv de bucurie. Le mulțumesc tuturor pentru tot”, declara Dana Nalbaru.

“Politica este continuarea procesului prin care imi doresc sa inspir, cu pragmatism si responsabilitate, generatiile viitoare. Din anul 2010, sunt membru al Partidului Social Democrat si mi-am promis ca, in calitate de deputat, sa imi asum toate proiectele menite sa descopere si sa dezvolte potentialul urias pe care tinerii tarii noastre il reprezinta si care, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, este prea putin mediatizat sau fructificat. In acest sens, am initiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgata cu succes in Parlament, urmand sa dezvolt numeroase alte proiecte”, declara Mihai Sturzu.

“Inovatiile online pe care le-am realizat alaturi de Hi-Q sunt baza noului meu proiect – o agentie digitala dedicata artistilor. Avem deja 10 artisti pe care ii promovam online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum ma voi dedica 100% acestei agenții digitale in care imbin cele doua pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica si internetul”, spune Florin Grozea.

“Hi-Q”, visul unor tineri de numai 16 ani, a cucerit inimile romanilor, a creat muzica unei generatii, iar melodiile lor au ocupat primele pozitii in topurile de specialitate si au devenit laitmotive pentru publicul de pretutindeni.

Trupa Hi-Q

Pe langa numeroasele hituri, trupa Hi-Q este prima trupa muzicala din Romania care a moderat emisiuni ale celor mai importante posturi tv din Romania – Antena1, Prima TV, National TV, Acasa TV, TVR2, Antena2, TVR1. Continuand linia premierelor, Hi-Q este prima trupa care isi lanseaza un site (1999), formeaza primul fanclub online, deschide prima televiziune online in 2008, creaza primul blog al unui artist roman, lanseaza primul single digital cu vanzare stradala si lanseaza prima pagina de Facebook a unui artist din Romania.

Trupa Hi-Q vă mulțumește pentru acești 18 ani superbi. Ascultați Hi-Q în continuare :-)