Argumente detaliate negative

Acest vlog este dedicat artiștilor  și tuturor celor care încearcă să construiască ceva, să-și facă o carieră, să înceapă o afacere.

În acești 20 de ani de când am intrat în industria muzicală am cunoscut mii, poate zeci de mii de artiști și compozitori și manageri.

Am observat o reacție care vine des ca răspuns la o propunere sau o idee nouă: RESPINGEREA IDEII POZITIVE CU ARGUMENTE DETALIATE NEGATIVE.

”Hai să facem așa” – propun eu. Iar artistul îmi spune ”Nu se poate”. ”Dar de ce? Uite, la X a mers deja, de ce nu ar merge la tine?”

APOI artistul îmi răspunde  folosind zeci de argumente pentru care ideea bună NU va funcționa.

Cu cât artistul sau managerul cu care vorbesc este mai inteligent, cu atât argumentele lui sunt mai detaliate, mai puternice.

Deseori artiștii și profesioniștii din industria muzicală  îmi țin prelegeri de 20-30 de minute în care îmi explică probleme pe care le vor avea, piedicile pe care le vor întâlni, dificultățile, oamenii răi, relațiile mafiote, sărăcia.

Știm cu toții care sunt dificultățile. Hai să nu mai pierdem timpul pentru a le explica,  din nou și din nou și din nou. Hai să folosim acel efort pentru A CONSTRUI.

Foto: Shutterstock