Shop Bianca Adam aka Tequila

Azi începe un nou capitol în cariera vloggerului Tequila și în istoria agenției mele Hit Yourself: am lansat primul shop online Bianca Adam!

Cu ocazia lansării a patru modele de tricouri și bluze originale Bianca Adam, azi am lansat și site-ul ei oficial www.biancaadam.ro – În acest moment site-ul conține doar shop-ul cu haine, dar avem planuri mari pe viitor. Totul la momentul potrivit!

Am ales o grafică simplă, inspirată de Instagram – serviciul online cel mai popular în acest moment la tineri, publicul Tequilei. De fapt, site-ul preia automat de pe contul Instagram Tequila pozele în care apar produsele pe care vrem să le vindem pe shop. Astfel încât site-ul va evolua continuu și va arăta diferit de la o zi la alta, datorită pozelor pe care Bianca le va publica pe canalul ei.

În acest moment site-ul / shop-ul arată așa în varianta web:

În momentul în care vizitatorul alege o fotografie poate vedea produsele care apar acolo. Fiecare produs are câte un pin cu un număr – vizitatorul alege tricoul, bluza, produsul etc. pe care îl dorește și este trimis să facă comanda.


Bianca Adam este noul idol al adolescenților români! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Tequila și-a câștigat singură cei peste 1 milion de fani datorită sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube. Bianca Adam (Tequila) este cea mai populară vloggeriță de la noi, conform topului Google România.

Abonează-te la canalul ei YouTube aici.

Vezi noul ei shop pe www.BiancaAdam.ro

Hainele personalizate lansate azi sunt produse de partenerii noștri Tshirt Factory. Platforma site-ului se numește Product Lead. Shop-ul este un concept original Hit Yourself.