Secretele Industriei după primul an

Vreau să vă zic câte ceva despre planurile mele cu #SecreteleIndustriei, la un an de la debutul acestui concept.

Totul a pornit în primăvara anului 2016 cu câteva interviuri live pe Facebook cu câțiva prieteni din industria muzicală, în general profesioniști din spatele succeselor pe care toată lumea le cunoaște.

Primul interviu live a fost cu Oliver Simionescu de la KissFM cu care am discutat despre conflictul dintre artiști și compozitori, pe de o parte, și radiourile comerciale, pe de altă parte. Am vrut ca toată industria muzicală să audă și părerile și gândurile profesioniștilor din radio… Aici vezi acel interviu.

Apoi am continuat cu interviuri live pe Facebook în București, dar și la MIDEM – cel mai mare festival european dedicat industriei muzicale. Au venit la interviuri manageri, impresari, PR, organizatori de evenimente și festivaluri, compozitori, antreprenori, vloggeri.

Lista completă a înregistrărilor o găsiți pe YouTube.

În toamna anului 2016 am dat drumul la evenimentele cu același nume. Inițial am gândit aceste evenimente ca niște cursuri despre marketing online dedicate artiștilor și managerilor, dar apoi am extins conceptul la ceva mai mare: niște mini-conferințe dedicate industriilor creative.

Povestea din spatele organizării primului workshop Secretele Industriei am scris-o aici.

În acest moment SecreteleIndustriei.ro este o platformă online dedicată accelerării inovației în industria muzicală.

Care este misiunea acestei platforme?

Adunăm informații relevante din industria muzicală, cursuri video, editoriale scrise de profesioniști, tutoriale, evenimente de educație și networking, workshop-uri și conferințe.

Ce conține platforma ”Secretele Industriei”?

O serie de interviuri cu profesioniști din industria muzicală, media, online, publicitate, antreprenoriat. Pentru a vedea întreaga listă de interviuri intrați pe pagina Interviuri.

+ O colecție de materiale video, vloguri, tutoriale, cursuri.

+ Un eveniment trimestrial sub forma unui workshop.

+ O comunitate de profesioniști curioși.

Iată câteva testimoniale ale participanților:

 

La mulți ani, Secretele Industriei!

Ne vedem pe 13 Mai la cel de-al 5-lea eveniment ”Secretele Industriei”, la Unicredit Tower București. Mai sunt câteva bilete, rezervă locul tău aici.