CONCURS: Arată-mi zâmbetul tău și poți câștiga servicii Dent Estet de 5000 de euro

Sunt profesioniști cu care lucrez pentru care bag mâna în foc. Așa cum te aștepți, aceștia sunt foarte puțini.

Printre brand-urile pe care le respect și le sunt recunoscător se numără și Dent Estet – rețeaua de cabinete stomatologice care este #1 în România. Dar nu îi respect pentru number one, ci pentru cum m-au tratat pe mine, pe familia mea și pe prietenii mei, oricând a fost nevoie și oricât de grav a fost cazul.

Așa că veți vedea la mine pe blog mesajele Dent Estet oricând va fi cazul și asta ca să știți că recomand echipa lor de profesioniști!

Acum, dacă e și de câștigat câte ceva, cu atât mai convingător vreau să fiu: fiți cu ochii pe pagina Dent Estet! Iar dacă nu ați fost prea atenți la pagina lor, vă spun eu ce e important în perioada asta :)

Campania #ShareYourSummerSmile vine cu premii mari de tot și vreau să vă ofer și vouă oportunitatea asta!

CONCURS!

Poți câștiga unul dintre cele 5 vouchere oferite de DentEstet care includ o consultatie, radiografie, profilaxie și 2 obturatii dentare.

Apoi, dintre cei 5 câștigători, poți fi cel care prinde premiul cel mare – un Smile Makeover complet al zâmbetului tău, adică servicii stomatologice în valoare de 5000 de euro.

Regulament pe scurt:

Postează pe profilul tău de Facebook sau Instagram o fotografie de vacanță în care zambești cu dinții la vedere :) până pe 30 august!

Folosește hashtag-ul: #ShareYourSummerSmile când pui poza asta. Adaugă un tag la profilul meu Facebook sau la pagina mea Facebook, ca să știu că participi!

Pe 30 august voi trage la sorți câștigătorii celor 5 vouchere, iar apoi pe cel al marelui premiu.

Later edit:

Am ales câștigătorii:

  • Corina Elena Radu – poză.
  • Ramona Toncu – poză.
  • Elena Tănase – poză.
  • Alin Pandaru – poză.
  • Simona Rosu – poză.