Aqua Swim – cursuri de înot pentru copii

Mi se întâmplă rar să recomand un produs sau un serviciu românesc. Trebuie să cred din tot sufletul în el, să îl fi folosit de mai multe ori, să mă fi convins cu adevărat.

Aqua Swim este un brand românesc pe care l-am ”testat” în ultimii doi ani și pe care îl recomand oricui.

Un pic de istorie:

Când a împlinit doi ani Sasha, băiețelul nostru cel mare, ne-am hotărât că e momentul să-l învățăm să înoate. Avem noroc cu o piscină exterioară lângă casa noastră, așa că Sasha era obișnuit cu apa. Dar un părinte nu are tehnica necesară pentru a-l învăța pe copil să înoate [și uneori nici cunoștințele necesare, uneori nici timpul necesa]. Așa că am căutat cursuri pentru copii. Dar pentru copii foarte mici!

Și nu e ușor deloc să găsești cursuri one-to-one [adică cu profesor dedicat], mai ales pentru copii atât de mici [2-3 ani]. În plus, am căutat o piscină cu apă încălzită și fără prea multe substanțe de curățare – care pot fi nocive la expunere îndelungată. Sau poate nu sunt nocive, doar că noi suntem cam pretențioși ?

Apropo de pretenții, am căutat să fie o piscină undeva mai în Nordul Bucureștiului, mai aproape de casa noastră. Știu, știu, atâtea criterii… Pare o misiune imposibilă!

Dar noi am descoperit prin niște prieteni soluția:

Aqua Swim – Cursuri de înot la Vitality Club în Ramada Plaza.

Găsiți aici detalii despre Aqua Kids – cursurile Aqua Swim dedicate copiilor foarte mici, între 2 și 4 ani.

Ca noutate pentru toamna aceasta, ne-am hotărât să-l dăm la cursuri de înot și pe frățiorul mai mic ? Să vezi joacă pe ei!

Poză făcută săptămâna trecută, la finalul cursului, eram cu băiețelul cel mic:

Aqua Swim

BONUS: Uite și un material video realizat de ProTV cu Cove și copilul lui la cursurile Aqua Swim: