Miercuri>>>5 Blog-uri care ma inspira

Am preluat ideea de la Manafu care nu a vrut sa fie el primul. Sunt eu.

1. Moby.com/Jurnal – unul dintre primele blog-uri, poate chiar primul blog al unui artist de talie mondiala. Omul e pasional, e implicat, spune tot ce gandeste, fie ca e vorba de muzica, politica lui George W. Bush, foamete, snobism, petreceri, orice!

2. Gerd Leonhard – vorbeste despre viitorul muzicii, a scris cartea “The Future of Music” unde facea niste previziuni pentru viitorul digital/on-line al industriei muzicale. Multe dintre previziuni le traim zi de zi, iar eu sunt uimit de viziunea lui. Vrei sa stii cum va fi in 2009 in marketing, PR, distributie, drepturi de autor, trend-uri, in muzica? Intra la el.

3. Madonna – Ok, nu sunt mort dupa muzica ei. Sunt cateva piese care imi plac, altele pe care le urasc. Dar blog-ul ei imi da speranta ca voi putea rezista si eu 30 de ani in muzica, chiar si atunci cand am copii si colegii lor de scoala nu au auzit de “Un minut” pentru ca… nu se nascusera! Respect pentru insistenta si inovare.

4. Scobleizer – blog-ul lui Robert Scoble, autor de carti despre bloguri, evangelist al mediului on-line, vestit pentru lupta lui la Microsoft. Tot un fel de futurolog (asa se zice?)

5. Zoso – toata lumea vorbeste despre el si toata lumea il citeste, fie ca ii e simpatic sau nu. Nu vreau sa fiu ca toata lumea, vreau doar sa salut intentia lui de a creste stacheta jurnalismului lui: fara porno, fara porcarii, mai multa implicare, mai multe campanii, mai multa politica. Cand e vorba de legile drepturilor de autor, totusi, sa ma intrebe inainte pe mine…

Dau mai departe urmatorilor: Manafu (buna ideea, nu?), Radu Ionescu, Andressa (mai zi si tu ceva!), Alex si Zoso, desigur.

“Faith” – George Michael

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Blogs, Weblogs[/tags].