Joi>>> La treaba

Azi:

11:00 A venit menajera sa faca curat.

12:30 Am raspuns la cateva mail-uri.

13:00-14:00 Impreuna cu Alex, inginerul nostru de sunet incepand cu luna mai, am realizat schema pentru live. Complicata, dar necesara. Am hotarat planul de bataie si necesarul tehnic.

14:30-15:45 Studio. Am auzit noul negativ Anya realizat de Silviu. Si, surpriza, am inceput o piesa noua pentru Hi-Q! Eram inspirat si m-am bagat in niste sample-uri de tobe reci, inspirat de bateristul nostru nou! Am realizat si niste sunete usor electro-minimal pe care le-am combinat cu un bas care se lipeste foarte bine pe tobele acelea reci, si… imi place deja cum suna!

15:15-20:35 Montaj la CVB cu fratele meu si Dan Fintescu. Am montat “Party Crashers” episodul 5 si 6, cu Delia si Matteo. Episodul 5 va intra luni pe www.e-Ok.ro, nu trebuie pierdut!

Hi-Q

21:00 – 22:45 Repetitii cu trupa la sala. Am hotarat ce voci vor face chitaristii la “Buna dimineata”, varianta acustica, pentru ocaziile cand vom canta varianta asta.

23:00-00:15 Studio. Am ascultat mix-ul final (oare?) al noului single TNT “Vodka Russia”. Am dat telefoane si sms-uri tuturor celor cu care ma voi intalni maine la Cat Music pentru a discuta strategia de lansarea a acestei piese. Am adunat o echipa de profesionisti pe cinste! O sa fie foarte tare!

TNT

00:30-1:30 Masa de seara… Scris pe blog. Citit RSS. Trimis stirile de maine cu Gina Pistol si episodul de luni cu Delia Matache.

“Say It Right” – Nelly Furtado

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, TNT, e-Ok.ro[/tags].