Vineri>>> Special Olympics – Preoteasa, Bucuresti

Nu sunt obosit, sunt FOARTE obosit… Drumuri lungi, caldura, putin somn, toate adunate ma duc intr-o stare de “vreau-sa-dorm-si-altceva-nimic”! Cred ca si colegii mei sunt la fel, iar maine dimineata plecam la Bistrita! Da, e foarte departe, stiu!

In seara asta cantam in deschiderea Turneului National de Atletism Unificat, parte din Special Olympics, la sala Preoteasa din Bucuresti. Inaintea noastra va canta Paula Seling.

Special Olympics

Uite si comunicatul de presa:
“Trupa va cânta vineri, 15 Iunie, la Sala Preoteasa în cadrul ceremoniei de deschidere a Turneului Internațional de Atletism Unificat.
Trupa Hi-Q va concerta pro-bono în cadrul ceremoniei de deschidere a Primului Turneu Internațional de Atletism Unificat “SOGII Atletism Unificat pe Echipe” organizat de Special Olympics România, vineri, 15 Iunie, începând cu ora 19.00, la Sala Preoteasa.

Membrii trupei nu se află la prima colaborarea de acest gen, trupa a mai susținut și campaniile educaționale anti-SIDA “Alege-ți plăcerea”, campanie națională desfășurată în 2003 în 10 orașe din România și “Deschide ochii, deschide inima”, o serie de concerte și întâlniri cu liceenii în cadrul unui amplu turneu alături de trupele Class și Impact.
“Ca și în anii precedenți, ne face o deosebită plăcere să ne implicăm în astfel de proiecte. Sperăm ca recitalul pe care îl vom susține în deschiderea Turneului Internațional de Atletism Unificat să fie de bun augur pentru sportivii români care participă la competițiile acestui turneu. Simt că le vom purta noroc.” spune Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

Primul Turneu Internațional de Atletism Unificat va avea loc în perioada 14-16 iunie 2007, în București și va fi organizat de Special Olympics România. ÃŽn cadrul unui concept nou de sporturi unificate, programul își propune să aducă împreună elevii din școli normale și școli speciale care se antrenează și concurează împreună. ÃŽn cadrul turneului vor fi organizate seminarii, competiții de atletism pe echipe, testări FUNfitness și Special Smiles. Echipele participante provin din Austria, Bulgaria, Serbia, Turcia, Ungaria și România.”
.