Conferinţele Olimpiadelor Comunicării

Sunt în juriul pentru bloguri la Olimpiadele Comunicării şi am fost speaker ieri la Conferinţele ţinute la Casa Poporului.

Olimp

În panel cu mine au fost oameni grei de tot precum Cristian Manafu (“cine n-are Manafu să-şi cumpere urgent unul”), Mădălin Matica, Mugur Pătraşcu (iLEO), Sorin Tudor. Iar moderator a fost Victor Kapra (Publimedia) pe care de mult voiam să-l cunosc.

Eu am vorbit ultimul despre bloguri şi puterea lor în comunicare. M-au pus la final ca să încheiem spectaculos, mi s-a zis :-)

Am vorbit despre cum trebuie să fie un blog, cum gestionezi momentele de criză cu ajutorul blogosferei, cum (nu) controlezi (nimic) pe internet. Am făcut studiu de caz cu trupa Hi-Q, dar le-am explicat că exemplul poate fi aplicat oricărui brand sau companie. Până la urmă Hi-Q este o companie cu angajaţi, parteneri, distribuitori, colaboratori, management, PR, departament de vânzări şi marketing… Deci o companie ca oricare alta.

Bloggeri
(photo Adrian Ciubotaru)

La final Mădălin şi Manafu au lăudat eOk.ro şi modul în care a ştiut să atragă blogosfera.

BrainTV a filmat toată conferinţa deci în curând voi publica pe blog şi discursul meu.

Am făcut şi poze cu studenţii:

Poza
(via)

PS: Nu e OK să vii la o conferinţă care promovează comunicarea prin blogosferă şi să te iei de cel mai popular blogger. Dincolo de simpatii/antipatii ai un mesaj de transmis.

[tags]blog, weblog, olimpiadele comunicarii, Hi-Q, eOk[/tags]