Am lansat eOk.ro v.2

Astăzi am lansat oficial versiunea a doua a site-ului www.eOk.ro, printr-un eveniment la Hotel Novotel.

Multă presă, artişti, oameni din online, televiziuni, reprezentanţi ai caselor de discuri, prieteni şi echipa. Le voi mulţumi încă o dată de susţinere tuturor. Dar mai ales echipei noastre cu care am (re)pornit la drum acum 7 luni, cu care vreau să faceţi cunoştinţă acum.


Andrei Baragan: sefu’ programatorilor.
El are grija ca totul sa fie facut asa cum trebuie, la timp si la calitate maxima. I se spune si “the pimp”, aici la noi.


Misha Plesco: geniul.
Rezolva cubul de Rubik in mai putin de 60 de secunde. Scrie cod si algoritmi complicati in timpul zilei, viseaza load balancing si system administration in timpul noptii.


Kolea Plesco: speedy gonzales.
Rezolva bug-uri si probleme cat ai clipi. Primeste 200 de task-uri pe saptamana si tot nu-i destul. Pe langa asta, e un chitarist exceptional si credem ca in cativa ani o sa fie rockstar.


Julia Biro: the cutie.
Blonda, ochi albastri, desteapta. Pe langa asta, stie si ce inseamna PHP, MySQL si alti termeni pe care fetele in general nu-i inteleg. The perfect girlfriend.


Andrei Stanciu: the optimizer.
Elimina fisiere Javascript si se cearta cu designerul atunci cand exagereaza cu butoanele. De cateva luni incearca sa o scoata in oras pe Julia, dar sa nu-i spuneti ca v-am zis ;)


Dan Stoica: the silent one.
Dan tace si face. Vorbeste de 3 ori pe zi, dar face cati altii in 3 zile. Se ocupa de ceea ce vedeti voi pe ecran, adica frontend development. Injurati-l pe el daca nu va place.


Horia Grozea: creierul.
Se ocupă de toate pe site, tot! Dă-i un email dacă ai găsit erori, dacă nu merge ceva, dacă vezi dubluri la piese sau piese străine. Da, la el vin înjurăturile


Cristina Chipurici: producer.
Producătoarea eOkTV, cunoscută românilor ca parte din cel mai de success blog monden din România – Monden.Info. Aşa că dacă vrei să apari pe sticlă sau ai informaţii folositoare, call her!


Sânziana Negru: sexy-baby.
Prezentatoarea eOkTV e în echipa noastră de câteva zile. A venit de la KISS TV şi a făcut deja valuri pe internet. Ştim noi câţiva (am zis zeci?) de bloggeri care s-au îndrăgostit deja de zâmbetul ei!